• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czy Wy też takie senne jesteści????????matko u mnie tak napadalo śniegu ,ze mam do 1/3 wielkość kola od auta zasypane-szlg..myślałam ,ze juz po zimie a tu masz...

GUMISIA- U Ciebie dzis dzialania,ze tak sie szykujesz ?:):))

RURKA- a Ty już w domku ??

reklama
Mama dziś pogoda tylko do spania zachęca -nas też zasypało - aż mnie szlag trafia, że przez te piękne słoneczne dni Maciuś był chory - a teraz jak wyzdrowieje to wcale nie chce mi się na dwór wychodzić! Buziaki dla Made! Cholerka co można zrobić w takiej sytuacji jak nie możesz jeść a powinnaś?? Szok, że aż takie objawy!

LIL- no z ta pogodą to zawsze 3 światy !!!

mi gin mówil ,ze jak sie na początku ciąży nie chce jesc to zeby sie nie zmuszać bo to potęguje mdlośći i wymioty,ale...kazal pilnować picia i pić jak tylko mogę ,zeby sie nie odwodnić bo wtedy szpital i kroplówka...
no te początki to za wesole nie są...

mama jak juz sie zmobilizowalam to poszlo jakos samo...a salatka ta z brokulami... kurde ale fajnie wyglada
gumisia a twoja to ta z kabanosami i fasola.jutro wam napisze co goscie powiedzieli....
u mnie snieg mada ale taki drobny...
do meza poszla seria sex smsow i chlopoczyna stwierdzil ze moze szybciej do domu wroci:-p
ale mi dzisiaj odbija

Wiolka zdradzisz treść jakiegoś smsa? Ciekawe czy mój by na to poszedł :)

Mamuś luty krótki - a w marcu ma być już lato - słyszałyście może jakieś prognozy w tym kierunku??

Rurka pędzisz do domku podziałać? :) Przyjemności!

RURKA- no to teraz czekamy na Twoje testowanko i mam nadzieje,ze wykarze zbliżającą sie owu :))

WIOLKA- no tak-jak sie wpadnie w szal robienia to trzeba kożystać..mówisz ,ze zrobilaś mężowi sex telefon :))ja też tak czasem robie i chlop wraca do domu jak na sznureczku:)))))))) i od razu tylko jedno w glowie :))
czyli dziś też bedziecie dzialać???

LIL- ja slyszalam ze taka pogoda ma być do 10 marca a potem już cieplo-coraz cieplej :))
a Ty co chcesz swojego szczuć smskami ??:)))) przecież juz zafasolkowana jesteś-to my sie tu musimy gimnastykować co by wymyślić żeby nie bylo wciąż tak samo :))))))))))))

POK- 15.00 ...pewnie juz w gabinecie u gina jesteś- &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
mama oj bedzie bedzie... chyba ze moj M wypije z bracmi i wtedy lipa.... bo bedzie spac w lazience a nie w sypialni.
lil moze tak doslownie to nie napisze... ale obiecalam mini, ponczochy,szpilki i zel durexa.... chlopoczyna mieknie od razu

reklama
hehe wiola ty lobuzie :)
mamcia niom licze bo mnie zaniedbuje ostatnio i zalegly obiecany masaz chyba musze odebrac, a ze dzis juz zadnych planow nie ma oboje jestesmy wieczorem w domku to moze cos bedzie :)
kurcze wiola zrobilas mi ochoty na kucharzenie jakies okazjonalne i goscine :) hmm musze cos wykombinowac na weekend:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry