• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dzis wielka mobilizacja wbrew samopoczuciu :-D - muszę się zaraz zebrać i pojechać do jakiejś galerii po prezent dla Grześka - dziś stuknęło mu 34 :)))) a jutro robię dla niego małe przyjęcie jak wróci z Wawy ... zaplanowałam 3 sałatki, ciacho , torta (ale chyba kupię) no i coś na ciepło, jeszcze nie wiem co :dry: A więc muszę się przemóc i wielkie zakupy zrobić :))))

reklama
LAZUROWE- cześć ;)

KOCUREK- no to u Was impreza:)))wiesz co niby bylam szczepiona na różyczke i dzieci też ,ale strach mnie oblecial bo wiesz-caly czas pod górkę i jeszcze to..no ale juz po strachu :)

lazurowe hmmm... z objawami trochę ciężko bo straszne zmęczenie i niemoc cały czas dokuczają.... a na wzdęcia to jem rano twarożek ze śmietaną i z suszonymi śliwkami i tylko pieczywo WASA .... najnieprzyjemniejsze są niesmak i uczucie mdlenia w głowie z tyłu - na to nie ma rady, chyba, że gumy do żucia ale to tylko na chwilę ..... Ogólnie jednak daję radę :-)

oj kocurek to latwo nie jest, a tu taka imprezke musisz zorganizowac:P a to ktory to juz tydzien ?
mama ja chyba jutro na jakis makaron sie skusze, bo ja to makaroniara jestem, wiec minimum 2 razy w tygodniu musi byc :) dziewczeta ide sie od.........ic:) jakas kapiel zabiegi pielegnacyjne maseczki peelingi i te sprawy bo w domku oarnelam popralam obiad ugotowany to zanim maz wroci czas dla siebie :) bede za jakis czas :*

Palemka dziękuję że wpadłaś - cały czas mam w głowie Twojego ostatniego posta i Twoje piękne zdjęcie!! &&&&&&&&&&&

Kocurek złapałam Cię! Aż takie mdłości masz i niesmak?? o kurcze! A który to już tydzień???

Poczku ja wyślę czym prędzej ankietę!

Mamuś zaraz doczytam co z Zuzą! Ale widzę, że odetchnęłaś!

Zostawiam dla WAS kobitki pozytywne fluidki :-) :-) :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i idę walczyć dalej - NAJPIERW PRYSZNIC I MYCIE WŁOSÓW :-D

POCZEK odszukam później pytanka i odpiszę skrupulatnie, obiecuję :tak:

NAGA przytulasków moc !!!!

LILKU jutro będzie pełne 7 tygodni :-) no tak męczy... ale idzie się przyzwyczaić ... chociaz mam chwile słabości - ale płaczu nie było ani razu :-D

Ostatnia edycja:
kocurek -dzieki ,nalapalam ~~~~ na blizniaki :)))))
Tobie rowniez przyjemności w SPA :))

lil- tak odetchnelam ,jest Zuza zdrowa:)

POK- MASA &&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA WIZYTĘ!

reklama
POK ja czekam na info czy masz moja pw. Do 3 punktu dopisz jeszcze wzdecia. Zapomnialo mi sie. Ale brzucha to za nic nie moge wciagnac :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry