Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale ten przekręt będzie mega bo chcę żeby mi przepisali 3/4 ocen
bo mgr robię na innej uczelni i tam przez te 1,5 roku mam to co u siebie już miałam plus 4 przedmioty nowe - więc te 4 bym chodziła a resztę chciałabym przepis - ale na to musi się dziekan zgodzić bo te 4 przedmioty są w ostatnim semestrze więc cały rok bym sobie skasowała i w pół roku bym musiała pracę napisać i obronić. Tak więc na rozmowę muszę iść z już wybranym tematem pracy magisterskiej, planem pracy i wstępem i indeksem. A że broniłam się z inż u profesora z AGH który ma niezłą renomę na Polskę - obrona na 5 i średnią ze studiów 4.54 to mam szansę że przekręt przejdzie
Wtedy bym albo przez rok nie chodziła i miałabym półtora roku na pisanie albo dołączyłabym do 3 semestru i miała pół roku na pisanie i zajęcia. Wolałabym to drugie bo odejdzie mi bulenie za rok studiów bo w moim przypadku tylko zaoczne wchodzą w grę a te są płatne
Chyba że 1 i 2 sem zrobię "dziennie" a na 3 na zaoczne się przeniosę 
witajcie-uffff mogę odetchnąć..to nie różyczka i nawet nie szkarlatyna...zwykla wirusówka-pediatra mówi ,ze pelno tego teraz i ,ze tego sie nie leczy(myślalam,ze przepisze wapno albo heviran) ,ze nie jest zarazliwe i ...mogę Ją zawieść do przedszkola-co zrobilam:-):-)
powiedziala,ze wysypka moze być nawet do tygodnia.
SOL- dzieki i cześć)
GUMISIA- tak -taki
[*] znaczy poronienie...i Gosiane poronila w grudniu ,ale jesli nie bylo zabiegu to ginek przewaznie mowi ,ze jak kobieta sie "czuje na silach " to moze sie starać dalej ..ja poronilam 14 grudnia i też juz sie staram...
I widzę że to coś w stylu tego rumienia o którym pisałam bo to właśnie tak jest.

:-):-)

szkoda,ze nie mialaś kompa od rana..