• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widzę, że pora SPA u Was - super! Ja robię właśnie obiad i tak co chwilę podbiegam i w pośpiechu nadrabiam. Ale na SPA muszę do wieczora czekać....

Kocurku czas leci!

Mama
ufff, że Zuza zdrowa! Do przedszkola może chodzić?

reklama
mama - jak mam jeszcze trzy lata w domu siedzieć to co mi tam - zaocznie mogę postudiować sobie jeszcze :-p

pok - hehe, ja też trochę przekrętów mam na koncie studenckim :-p Ale ten przekręt będzie mega bo chcę żeby mi przepisali 3/4 ocen :-p bo mgr robię na innej uczelni i tam przez te 1,5 roku mam to co u siebie już miałam plus 4 przedmioty nowe - więc te 4 bym chodziła a resztę chciałabym przepis - ale na to musi się dziekan zgodzić bo te 4 przedmioty są w ostatnim semestrze więc cały rok bym sobie skasowała i w pół roku bym musiała pracę napisać i obronić. Tak więc na rozmowę muszę iść z już wybranym tematem pracy magisterskiej, planem pracy i wstępem i indeksem. A że broniłam się z inż u profesora z AGH który ma niezłą renomę na Polskę - obrona na 5 i średnią ze studiów 4.54 to mam szansę że przekręt przejdzie :-D Wtedy bym albo przez rok nie chodziła i miałabym półtora roku na pisanie albo dołączyłabym do 3 semestru i miała pół roku na pisanie i zajęcia. Wolałabym to drugie bo odejdzie mi bulenie za rok studiów bo w moim przypadku tylko zaoczne wchodzą w grę a te są płatne :sorry: Chyba że 1 i 2 sem zrobię "dziennie" a na 3 na zaoczne się przeniosę :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL- NO TO POWODZENIA :))

wiadomość od MADE:
LEŻĘ,NIE JEM ,umieram..ciągle mam mdlości a od wczoraj doszly wymioty,ale daję radę,choć na komputer brak sil.mocno ściskam i pozdrawiam wszystkie babeczki..

ide na relaxa z zieloną herbatą bo za godzine jade po Zunie..Domi u góry-ryje w klockach:)

witajcie-uffff mogę odetchnąć..to nie różyczka i nawet nie szkarlatyna...zwykla wirusówka-pediatra mówi ,ze pelno tego teraz i ,ze tego sie nie leczy(myślalam,ze przepisze wapno albo heviran) ,ze nie jest zarazliwe i ...mogę Ją zawieść do przedszkola-co zrobilam:tak::-):-)

powiedziala,ze wysypka moze być nawet do tygodnia.

SOL- dzieki i cześć:))

GUMISIA- tak -taki
[*] znaczy poronienie...i Gosiane poronila w grudniu ,ale jesli nie bylo zabiegu to ginek przewaznie mowi ,ze jak kobieta sie "czuje na silach " to moze sie starać dalej ..ja poronilam 14 grudnia i też juz sie staram...

Tak bardzo się cieszę że to nic poważnego:-D I widzę że to coś w stylu tego rumienia o którym pisałam bo to właśnie tak jest.

Wkurzyłam się dziś, bo mąż mi lapka do pracy zabrał i siadłam rano na gratka. Jak już wszystkim poodpisywałam to mnie wywaliło z bb. Teraz nawet nie ma szans żebym nadrobiła:-(
Pok wyślij mi na pw te pytanka i postaram się odpowiedzieć, przynajmniej na część z nich a reszta to jak już będą II

sol cholercia ale ty madra musisz byc....gratuluje i powodzenia.
a u mnie szaszlyki gotowe, karkowka sie dopieka, kurczak czeka na pieczenie, salatka z feta gotowa, salatka od mamy w trakcie robienia, salatka od gumisi zrobiona,sernik w lodowce.
ktos ma na cos ochote? chetnie poczestuje
made kochana jeszcze troche i przejda dolegliwosci. buziaczek

WIOLKA- :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
się narobilaś :tak::-):-)
a którą salatke zrobilaś-tą z brokulami ??;-)

fajnie,ze tyyyyle udalo Ci sie zrobić:tak:

AGAPA- cześć..no na szczescie nic poważnego u Zuni:-)dziekuję za zainteresowaie:tak::-pszkoda,ze nie mialaś kompa od rana..

RURKA- nooo,super ,ze w koncu doszly-rób i daj znać-pamietaj z 2 h wczesniej nic nie pij :)

Ostatnia edycja:
reklama
wola ktora zrobilas?? mam nadzieje ze smakuje :)kobito obrotna jestes, szalejesz..........
a ja juz po spa zrobilam peeling przetestowalam nowe kosmetyki do wlosow zrobilam maseczki na goraco depilacją i jestem cacy :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry