• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gumisia ale zeby bylo smiesznie to ja ogolnie slabo sie czuje w kuchni...a co do lobuzowania to.... tylko czasem:zawstydzona/y:
lil odwarz sie i napisz cos do meza zobaczysz ze zlapie sie na to...

WIOLA- czyli Ty dzis masz taki plan -

LIL- pewnie,ze sie zlapie..zaraz im wyobraznia pracuje:))

jery jak mnie boli glowaaaaa..

dobra-zmykam po Zuze.

WIOLA- jak byco to przyjemności i zeby mąż nie musial w lazience spać :)))

wiola :-p :-D Sexi mama z Ciecie widzę :-p :-D A jaką sałatkę robiłaś i czy dobra - bo jak tak to ja przepis poproszę :-)

mama - u mnie słoneczko ale mrozik :sorry:

Nuuudy :dry:

mamitka to bylo dobre :P az sie w glos zasmialam hehehe
kurcze ja jakas sztywniara sie zrobilam, juz nie pamietam kiedy pisalam do swojego sex smsy, albo jakies bardziej wymyslne ciuszki i bielizne ( poza noca poslubna) hmm moze czas cos odswiezyc, hmm tyle ze ja wiecznie zakompleksiona jestem ....

Emila mnie rozwala - po jedzeniu zawsze się wtula policzkiem w cyca i uśmiecha od ucha do ucha i zasypia :-D Ale ten uśmiech rozwala na łopatki :-D Albo z cycem w buzi się uśmiecha :-D

sol nie moge sie doczekac jak doswiadcze podobnych chwil :)
dziewczyny ja mam sajgon w glowie, albo lepiej.... armagedon
to sa jaja, nie moge uspokoic mysli, a ba i jeszcze was zameczam
rano wstalam z poczuciem ze jednak sie nie udalo a teraz wkrecam sobie kolejny objaw
ja oszaleje przez ten tydzien

gumisia ja tez jestem zakompleksiona... ale jak juz sie przelamiesz i zobaczysz mine M jak zobaczy cie w takiej bieliznie ...to.... wszystkie kompleksy znikaja
mama.....:-)zaksztusilam sie ze smiechu.... wszystko pasuje..... tylko ja brunetka...
sol dziewczyny mi pisaly we wtorek przepisy na salatki... zaraz ci znajde i powiem ktora strona

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry