• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL- piękności :))

AGAPA- tak jest-wstawiaj fotkę:)

WIOLA- kusicielko Ty nasza..
a próbowalaś juz salatek??smaczne wyszly ?? jak sobie pomyślę ,ze masz serniczekkkkkkk to normalnie

-też chcęęęęę!! :)

reklama
Ja to bym sobie tez jakies ciacho zjadla, ale z duza iloscia kremu, no i moze jakies owoce w tym jeszcze...

mmmmm... mniam mniam

Ale poki co to musi mi wystarczyc Kinder Pingui i jakies tam inne batoniki... eehhh...

dziewczynu mamie sie komp zawiesil... walczy z nim ale narazie komp wygrywa...;-/
wiadomosc od marcepanka....<<mala w ogole nie przybiera na wadze. a prawdopodobienstwo ze podczas wyjscia zaczne rodzic jest niemal 100% gdyzteraz nimal sie nie poruszamwcale.bo kazde usiascie czy podniesienie sie konczy sie akcja. a wiec czekam bo polki wody mi nie odeszlyjest nadzieja na kazdy dzien>>

Agapa bo przyjadę i Cię w pupkę kopnę!
No to dawaj, kiedy będziesz to może jakieś ciacho zrobię :-) No i chętnie cę poznam w realu:-D

lil ale z ciebie ciacho... a maz... nie wypada chwalic. kurde same ladne kobitki sa na naszym watku.
agapa dawaj zdjecie

LIL- piękności :))

AGAPA- tak jest-wstawiaj fotkę:)

WIOLA- kusicielko Ty nasza..
a próbowalaś juz salatek??smaczne wyszly ?? jak sobie pomyślę ,ze masz serniczekkkkkkk to normalnie

-też chcęęęęę!! :)

chyba na głowy poupadałyście!!!!!!!!!!!!!!!!!

OK, jestem na chwile. Wlecialam zyczyc Wam milego popoludnia i poczytac troszke, co u Was. ;-) Brzuch mnie boli, bo dzis 3 dzien @, a tu tyyyyle roboty...

rureczka a robilas test??
jakby to bylo tydzien pozniej to pomyslalabym ze ta drzemka to cos zwiastuje :)
ja tez od kilku dni kolo 16 jestem mega padnieta ale jakos walcze, bo pozniej wieczorem niebede mogla spac

reklama
mery - a czemu nie mozesz isc do gina u siebie? pewnie post zginie zanim wrocisz. postaram sie pamietac do wieczora :)

ja po francu :) fajnie jest tak mozgiem popracowac :)

Pok - a doczytalam! :-) Moge isc u siebie, ale jesli potrzebne jest jakies leczenie, to musze chodzic do prywatnej, cholernie drogiej kliniki... :-( Jak juz dostane stala umowe w nowej pracy, to i tak to planuje, ale poki co pomyslalam, ze bedac w PL zahacze o gina, porobie badania... Ale jak mi powie, ze musze brac CLO, to to chyba nie ma sensu, jesli i tak nie bede mogla przychodzic co kilka dni na wizyty... :eek: Nie wiem...

Jeeeeeeeeju, jak mi sie tu dzien wlecze znowu!!! :oo: Jeszcze 3 h do 20!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry