• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol - ja sie w trakcie uczelni przenioslam z jednej uczelni na druga i mi przepisali oceny bez probelmu ale to troche inna sytaucja. Jesli dziekan ma serce to sie zgodzi :)

wrocilam od gina i caly moj optymizm poszedl sie jeb**. Wyniki M. bardzo dobre pomimo tych kilku elementow nie w normie, za to u mnie nie bylo owu a endo 6mm tylko. Pechol jest ale niepekniety. I rzeczywiscie pozytywnego testu owu nie mialam ale przegapilam 2 dni, wiec myslalam, ze wtedy, tym bardziej, ze wlasnie po tych dniach byl skok temp i to bardzo duzy i cycyki bolaly strasznie tak jak normalnie. kazal brac progesteron przez 2 cykle. w tym od dzis do konca i w nastepnym od 14 dc do @. Poza tym kazal isc na akupunkturową stymulacje owu. Mowie mu, ze to moze tak sie raz zdarzylo, bo jak rok temu wlasnie po owulacji wypadla mi wizyta, to bylo wszystko ok. Nie skomentowal i kazal brac leki. A jak wychodzilam, to mnie jeszcze po rece poglaskal i kocimi oczami, zeby sie nie martwic - juz sie w CH nauczylam, ze jak takim tonem lekarz mowi tzn, ze jest sie o co martwic. Padaka.
Nie mam ochoty na nic. M. obiecal, ze wroci wczesniej do domu dzis.
Do bani z tymi staraniami.

i tak jeszcze mysle, ze latem robilam wszystkie hormony i byly piekne. Moze ten cholerny castagnus mi popsul wszystko? Kurza twarz.

Ostatnia edycja:
reklama
wrocilam od gina i caly moj optymizm poszedl sie jeb**. Wyniki M. bardzo dobre pomimo tych kilku elementow nie w normie, za to u mnie nie bylo owu a endo 6mm tylko. Pechol jest ale niepekniety. I rzeczywiscie pozytywnego testu owu nie mialam ale przegapilam 2 dni, wiec myslalam, ze wtedy, tym bardziej, ze wlasnie po tych dniach byl skok temp i to bardzo duzy i cycyki bolaly strasznie tak jak normalnie. kazal brac progesteron przez 2 cykle. w tym od dzis do konca i w nastepnym od 14 dc do @. Poza tym kazal isc na akupunkturową stymulacje owu. Mowie mu, ze to moze tak sie raz zdarzylo, bo jak rok temu wlasnie po owulacji wypadla mi wizyta, to bylo wszystko ok. Nie skomentowal i kazal brac leki. A jak wychodzilam, to mnie jeszcze po rece poglaskal i kocimi oczami, zeby sie nie martwic - juz sie w CH nauczylam, ze jak takim tonem lekarz mowi tzn, ze jest sie o co martwic. Padaka.

Pok - nie martw sie, w koncu nam wszystkim musi sie przeciez udac!!! :tak: Wiem, ze Ci ciezko teraz, ale moze akurat ten progesteron pomoze! :tak: Sle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Babeczki, ja bede z doskoku, bo mam tu jeszcze pare rzeczy zrobic, a ludzie sie paletaja...

Ostatnia edycja:
sol - ja sie w trakcie uczelni przenioslam z jednej uczelni na druga i mi przepisali oceny bez probelmu ale to troche inna sytaucja. Jesli dziekan ma serce to sie zgodzi :)

i tak jeszcze mysle, ze latem robilam wszystkie hormony i byly piekne. Moze ten cholerny castagnus mi popsul wszystko? Kurza twarz.
Kochana tak mi przykro:-( Nie poddawaj się, kiedyś napewno się uda. Trzymam kciuki i tulę.

Test zrobiony, negatywny, kreska testowa bladzieńka. Jutro kolejny.

A kiedy miałaś termin @?
Jutro będą II:)

agapa ja robiłam test owulacyjny :) @ miałam 5.02. Z moich obserwacji, wydaje mi się, że miałam owu 10 dc, bo wystąpił śluz z nitami krwi i ból jajników. Teraz zrobiłam test owu, bo z załączonej tabelki wynika, że powinnam go zacząć robić 14 dc.

pok przykro mi, ale nie zalamuj sie, za miesiac bedzie lepiej, glowa do gory :)
rureczka a moze ty juz po owulacji ? ktory to dzien cyklu?

rureczka to juz po zawodach :P hehe testy owulacyjne z reguly trzeba robic od 10-12 dnia , bo rzadko kiedy owulacja jest punktualnie wiec, wiec jak na moje oko jestes po owulce i to cos tam sie moze juz tlic :)

reklama
Pok przykro mi :(( Ja na Twoim miejscu poszłabym jeszcze może do jednego lekarza - choć Ty już pewnie się nalatałaś...Ja myślę, że castagnus nie mógł Ci nic popsuć. Bierz te leki jak lekarz każe i nie poddawaj się...Jestem z Tobą całym sercem!!!!!!!! Przytulam mocno!!!!!!!!!

Rurka ja myślę, że u Ciebie jeszcze nie było owulki - ja mam cykle 26 dni i owulka wypada około 12 dc. Więc jak Ty masz cykle dłuższe to raczej nie było owulki w 10 dc. - ale rób dalej testy. Trzymam kciuki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry