• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gumisia jestem, ja nie do konca mialam poronienie. Mialam ciaze pozamaciczna i fasolka umiejscowila sie niestety w jajowodzie. Takze mialam laparoskopie i usunieciw ciazy i jajowodu niestety. Lekarz kazal odczekac 3 cykle ale podczas wizyty kontrolnej okazalo sie ze jajniki dzialaja si i kazal zabrac sie za starania :) takze zadnego czyszczenia macicy nie mialam na szczescie

reklama
Witam kochane!!!!
Przepraszam, ze tak rzadko zagladam....:zawstydzona/y:mam nadzieje, ze wybaczycie???
Czuje sie dobrze, a Rozalka fika juz po calosci:-D
Dla Was kochane przesylam mnostwo pozytywnych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
Cały czas jestem z Wami i czekam na Was na Wystaranych :tak:

oki dziewczyny w takim razie czekam cieprliwie do przyszlego piatku albo moze i do soboty, o wlasnie jak w piatek nie przyjdzie okres to w sobote rano zatestuje czyli 26,
ide robic obiadek :*

mery - a czemu nie mozesz isc do gina u siebie? pewnie post zginie zanim wrocisz. postaram sie pamietac do wieczora :)

ja po francu :) fajnie jest tak mozgiem popracowac :)

Czesc kobietki, jestem! Wczoraj mialam ciezki wieczor. Chyba dotarlo do mnie, ze jestem w ciazy i plakalam ze 2 godziny jak jakas histeryczka, ze B. nie wiedzial jak ma mnie uspokoic. Ale juz jest ze mna ok. Noc minela spokojnie, a nad ranem snilo mi sie, ze bylam na wakacjach na Malediwach... mmm... Cudnie bylo ;)

mama - to kamień z serca :tak:

pok- ja w maju idę się dowiadywać o moja magisterkę :-D powiedzmy że chce zrobić przekręt jakiego jeszcze nie było i mam szansę powodzenia co najlepsze :-D Więc w grudniu 2012/styczniu 2013 bym już mogła się bronić jakby udał się przekręt :-D Przekręt dotyczy przepisania ocen a nie samej obrony co by nie było :-p A ja ciągle japoński trenuję w piśmie co by móc czytać i póki co idzie mi jak krew z nosa :-D Lepiej ze słuchu mi nauka idzie ale nie mogę być tylko mówiąca a nie piśmienna :-p :-D A mi się ciągle hiragana z katakaną rąbie i potrafię piękne głupoty napisać :-p Kumpel Japończyk co mnie uczy ma polewkę na całej długości :-D a ja z niego jak go polskiego uczę w mowie :-D bo alfabet łaciński złośliwiec zna :-p

Spadam sobie film obejrzeć bo muszę się odmóżdżyć :-p

POK- jak tam zbieranie info do tabelki-piszą coś dziewczyny ???????
jeszcze troche i sie zbierasz do gina,co ?:)

LAZUROWE- cóz...hormonki buzują:-D:-D:-Dja też czasami ryczalam bez powodu:tak:a sen pierwsza klasa :)

SOL- powodzenia z magisterką:tak:ja zostaje przy licencjacie:sorry:

zjadlam 4 mandarynki,ale trzeba sie brać za obiada:-p

MONISIA- coś mi mignelo ,ze wlecialaś-buziaki :))

sol - nie bardzo rozumiem przekret :) aczkolwiek jesli chodzi o przekrety na studiach to mam kilka na sumieniu... cale szczescie tylko w odniesieniu do malo istotnych przedmiotow, ktorych po prostu z reguly nie chcialo mi sie uczyc z zalozeniem, ze to strata czasu. co najsmieszniejsze teraz mnie te sprawy interesuja np. socjologia prawa i doktryny :)

mama - tabelka idzie niezle. niektore dziewczyny przesylaja taka mase objawow, ze bede musiala jakis system opracować, bo sie tabelka robi duzo za szeroka. ale idzie dobrze. wystarane zaczynaja odpowiadac :) z naszego watku na razie 3 dziewczyny tylko.

reklama
POK- no to git ,ze jest odzew-a z naszego wątku tylko 3 bo juz staraczek coraz mniej ...:)
ale najwazniejsze,ze coś tam sie dowiemy:)

PSZCZÓLKA,ZIZI- piszcie co tam u Was??

KOCUREK- a Ty gdzie po krzakach sie chowasz....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry