• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witajcie-uffff mogę odetchnąć..to nie różyczka i nawet nie szkarlatyna...zwykla wirusówka-pediatra mówi ,ze pelno tego teraz i ,ze tego sie nie leczy(myślalam,ze przepisze wapno albo heviran) ,ze nie jest zarazliwe i ...mogę Ją zawieść do przedszkola-co zrobilam:tak::-):-)

powiedziala,ze wysypka moze być nawet do tygodnia.

SOL- dzieki i cześć:))

GUMISIA- tak -taki
[*] znaczy poronienie...i Gosiane poronila w grudniu ,ale jesli nie bylo zabiegu to ginek przewaznie mowi ,ze jak kobieta sie "czuje na silach " to moze sie starać dalej ..ja poronilam 14 grudnia i też juz sie staram...

Ostatnia edycja:
ja zaczelam plamic 15, poronilam 16, zabieg mialam 17, i sie martwilam ze za wczesnie, ale ja sie dobrze czulam od samego poczatku i tylko czekalam na @, u was byla jedna czy dwie @ od poronienia? u mnie tylko jedna

Mama - to dobrze, że to nic poważnego!!! :tak: A powiedz mi, czy jak się zaczyna brać CLO, to trzeba być pod stałą bezwzględną kontrolą gina w całym cyklu? Hmmm, kurczę, sama nie wiem... Chyba po prostu pójdę w PL do gina na USG, może mi coś poradzi...

Gumisia - przykro mi, że musiałaś coś takiego przeżyć... Współczuję!

Gosiane - hej, miłego dnia!

mary nio zdaza sie, ale jak widac przynajmniej polowa z nas ma takie doswiadczenia, to cos bardoz przykrego ale na to wplywu nie mamy,
dziewczyny ja juz strasznie swiruje a jeszcze tydzien :/ w dodatku przeczucia zniknely i juz sama nie wiem ehhh
tak czytam na innych forach o robieniu testu wczesniej i mysle bo jak za wczesnie i wyjdzie negatywny to bym czekala dalej na @ ale jak wyjdzie pozotywny to za kilka dni i tak moze przyjsc @ i bedzie po wszystkim , albo mozna szybko sie zglosic do lekarza i moze sie uda utrzymac, i nie wiem co lepsze, zrobic jak najpozniej czy jak najwczesniej , co myslicie?

GUMISIA- ja od poronienie mialam juz 2 @..teraz mam 3 cykl po...
i wiesz co...nie czytaj juz bo Ci glowa pęknie od natloku info...ja nie biorę teraz lutki choć moglabym od jutra brac ,ale w listopadzie bralam i to po 3 na dobe ,ale ja nie sądzilam ,ze w tamtym cyklu sie udalo i bralam przez 5 dni gripex max i inne leki i myślę ze to po nich ciąża sie nie utrzymala...teraz czekam do terminu @ i jak nie przyjdzie to test i po 2 tyg gin...i dopiero wtedy jakieś leki..

MARY- mi teraz gin u mnie w miejscowości powiedzial,ze jak mialam monitoring i on wie,ze po Clo rosną mi pechole to w kolejnych cyklach nie musze przychodzic na usg...tak wiec nawet wśród ginów zdania są podzielone bo mój z Poznania każe być na usg...

Gumisia - jak najpóźniej!!! Nie masz wpływu na to, co dzieje się w pierwszych dniach po terminie @... Myślę, że lepiej test zrobić później i cieszyć się z ciąży, lub ewentualnie czekać na następny cykl staranek, niż zobaczyć 2 kreski, a potem nie doczekać się dzidzi... :eek: Ja tak miałam niestety we wrześniu... :-( Ale ściskam mocno kciuki za Twój teścik! :tak:

Kochane, ja zaraz zmykam do pracy, dziś do 20... Ostatni tydzień w starej pracy! :tak: Miłego dnia Wam życzę! Postaram się wlecieć po 16!

MARY- mi teraz gin u mnie w miejscowości powiedzial,ze jak mialam monitoring i on wie,ze po Clo rosną mi pechole to w kolejnych cyklach nie musze przychodzic na usg...tak wiec nawet wśród ginów zdania są podzielone bo mój z Poznania każe być na usg...

Mama - dzięki! Sama nie wiem, co z tym zrobić... Myślę, że po prostu pójdę do gina w kwietniu w Lublinie na USG i niech mi powie, co myśli. Potem w czerwcu pójdę w Warszawie, znów na USG. A w międzyczasie przejdę się też tu do gina i zobaczymy, co będzie... :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie tymczasem!

Boże, muszę znów wrócić do dietki, bo już taką mam przerwę, że hoho!!! :szok: Dziś chyba zaatakuję I fazą Dukana, przez tę przerwę muszę zaczynać od nowa!!! :eek: Miłego dnia, babki!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARY- papa.Tobie również przyjemności życze :)

Ja zmykam po Domisia-kurka siwa ,ale sie dziś w tym śniegu najeżdżę ;/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry