• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL-moje dzieci śniadanie jedzą w przedszkolu ale w weekend dostają platki z mlekiem ,albo kanapki i do tego kakao lub kubuś-kanapki jedzą z miodem lub nutella lub wędliną i serem ,z pastą jajeczną albo chlebek czy bulka z maslem i do tego berlinka na cieplo z keczupem albo testy z serem...
jogurt jedzą po śniadaniu...

potem kolo 11 owoce

potem obiad

podwieczorek...i troche slodkości

potem kolacja:)

POK- zgadzam sie z tymi bajkami ...tylko wiesz-moja Zuza jest bardzo wrażliwa i jak widziala,ze Mysz wali kota po glowie mlotkiem to mi przybiega z pilotem ,ze to brzydka bajka bo to przeciez kotka boli i że mam przelączyć...wszystko zalęży od dziecka i jego wrażliwości :)

a Domi ostatnio mi opowiadal,ze w przedszkolu oglądal o duchach scooby doo -zdziwilam sie,ze pani to włączyła ale nie mam na to wplywu-wytlumaczylam jedynie ,ze to nie duch a taka postać i takie tam...

Ostatnia edycja:
reklama
mary a robilas testy owu? tak np inaczej niz w ulotce mowia tylko zaczac wczesnie kolo 12 dc i robic prawie do konca cyklu.

mary a robilas testy owu? tak np inaczej niz w ulotce mowia tylko zaczac wczesnie kolo 12 dc i robic prawie do konca cyklu.

Pok - raz tylko, ale chyba się nie przyłożyłam do tego i jakoś zrezygnowałam... Ale w tym cyklu zrobię z ciekawości, bo nurtuje mnie, czy ja naprawdę nie mam owulek... :eek: Zaraz sobie zresztą zamówię.

tylko nie bierz tych z alegro! uff mam nadzieje, ze zdążyłam, zanim zamówiłaś :-) kup normalne w aptece. ja wiem, ze to sporo kasy ale warto, zebys 2-3 cykle porobiła (1 nie, bo nawet najzdrowszej kobiecie zdarza się co któryś cykl bez owulacji).

mamita - masz całkowitą rację, że zależy od wrażliwości. a bajki scooby doo z duchami są zarąbiste! :D

Ostatnia edycja:
kobietki ja sie zbieram powoli do pediatry bo mam na 10.30 a napadalo już sporo sniegu wiec sie powoli autem dokulamy.

jak tylko wrócę to dam znać..
trzymajcie &&&&&&&&&&&& zeby to nie byla różyczka:-(

WIOLA- a sernik z jakiej okazji???

POK- no są zarąbiaste scooby doo ale wolalabym zacząc je z dziemi oglądać w domu a nie ,ze przedszkole mnie wyprzedzilo,no ale dobra..nie ma co plakać-damy radę :)))))sama oglądalam scooby i żyję i psychę mam normalną :):):):)))

mamita - ja wiem, ze to nie różyczka - zuza miałaby wysoką gorączkę. Mam nadzieje natomiast, ze to nie jest zadne inne grozne dziadostwo. daj znac!

mama - jeszcze takie info wynalazłam

Karola ogląda po 2-4 h dziennie cbeebies albo mini-mini - nie ma przemocy ani głupoty a bardzo fajnie na cbeebies się uczy bo malują, tańczą, robią różne rzeczy, gotują i uczą o świecie więc teraz lata i się pyta jak coś działa i tłumacz dziecku nie ma przebacz :-p

witam dziewczynki
mamitka daj znac jak wrocisz od pediatry
przepraszam ze wczoraj tak zniknelam ale maz mnie porwal i kupilam sobie dzinsy choc i tak siezko bylo, bo jak przymierzalam to tylko mowil : i nie wiem jak ty w tym w ciazy bedziesz chodzic heheh :P wiec na dzinsach poprzestalam
ale ogolnie moje przeczucie minelo, calkowicie, nie ma klucia w brzuszku, brzuszek sie zrobil normalny plaski jak zawsze, a tak byl od tygodnia taki opuchniety, i mi przykro bo juz myslalam ze sie udalo :( a ze wczoraj strasznie zmeczeni bylismy to nic nie podzialalismy wiec moze w grudniu sie uda ...

tylko nie bierz tych z alegro! uff mam nadzieje, ze zdążyłam, zanim zamówiłaś :-) kup normalne w aptece. ja wiem, ze to sporo kasy ale warto, zebys 2-3 cykle porobiła (1 nie, bo nawet najzdrowszej kobiecie zdarza się co któryś cykl bez owulacji).

Pok - zdążyłaś! :-D Nie zamawiam z Allegro. Faktycznie przejdę się do apteki! Albo myślę też o tym Monitorze Płodnosci Clear Blue!

Clear Blue Fertility Monitor

Sol, Gumisia - cześć!

reklama
mama moj M ma imieniny i trzeba cos przygotowac... u mnie w rodzinie sie imienin nie obchodzilo ale u niego sie obchodzi tak samo jak urodziny:-/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry