mama05
prrrryy szaaaalona :))
LIL-moje dzieci śniadanie jedzą w przedszkolu ale w weekend dostają platki z mlekiem ,albo kanapki i do tego kakao lub kubuś-kanapki jedzą z miodem lub nutella lub wędliną i serem ,z pastą jajeczną albo chlebek czy bulka z maslem i do tego berlinka na cieplo z keczupem albo testy z serem...
jogurt jedzą po śniadaniu...
potem kolo 11 owoce
potem obiad
podwieczorek...i troche slodkości
potem kolacja
POK- zgadzam sie z tymi bajkami ...tylko wiesz-moja Zuza jest bardzo wrażliwa i jak widziala,ze Mysz wali kota po glowie mlotkiem to mi przybiega z pilotem ,ze to brzydka bajka bo to przeciez kotka boli i że mam przelączyć...wszystko zalęży od dziecka i jego wrażliwości
a Domi ostatnio mi opowiadal,ze w przedszkolu oglądal o duchach scooby doo -zdziwilam sie,ze pani to włączyła ale nie mam na to wplywu-wytlumaczylam jedynie ,ze to nie duch a taka postać i takie tam...
jogurt jedzą po śniadaniu...
potem kolo 11 owoce
potem obiad
podwieczorek...i troche slodkości
potem kolacja
POK- zgadzam sie z tymi bajkami ...tylko wiesz-moja Zuza jest bardzo wrażliwa i jak widziala,ze Mysz wali kota po glowie mlotkiem to mi przybiega z pilotem ,ze to brzydka bajka bo to przeciez kotka boli i że mam przelączyć...wszystko zalęży od dziecka i jego wrażliwości
a Domi ostatnio mi opowiadal,ze w przedszkolu oglądal o duchach scooby doo -zdziwilam sie,ze pani to włączyła ale nie mam na to wplywu-wytlumaczylam jedynie ,ze to nie duch a taka postać i takie tam...
Ostatnia edycja:
Zaraz sobie zresztą zamówię.
Nie zamawiam z Allegro. Faktycznie przejdę się do apteki! Albo myślę też o tym Monitorze Płodnosci Clear Blue!