• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a mój smyk to też ok 2 godzinki dziennie by sie uzbierało bajek-lubi mini mini lub jim jam-kanały oglądać, w sumie sa tam fajne i bezpieczne bajki- a bob budowniczy, strażak sam, myszka miki,kubuś puchatek-to normalnie szał;0

Hello MARY!!!!!!!!!!! A nowa praca fajniejsza od starej???

Lil - siema, kochana! Taaaak, o niebo fajniejsza! :tak: Jest wiele do nauczenia się, ale to to co lubię! :tak: Teraz przez parę tyg. będę musiała wstawać o 5, żeby na 8 dojechać, ale gdzieś w połowie marca M. zaczyna też nową pracę, która jest przez ulicę od mojej!!! :laugh2: Więc będziemy jeździć razem! A co u Ciebie? Jak tam samopoczucie?

Są jakieś fasolki? Kurczę, nie miałam kiedy nadrobić... :sorry:

Wiolka, Paulina, Mama, Pok - hej babeczki! Miłego dnia Wam życzę!!!

Mary no widzę uśmiech na Twojej twarzy to najważniejsze!!!!!! I super, że zmiana na lepsze nastąpiła! Teraz to już musi pójść wszystko na lepsze :))) A ja z Maciusiem w domku kibluję, bo chory niestety.

Wiolka witaj!!! Jak tam nocka upojna????

Jeszcze co do bajek - chciałabym program z bajkami po angielsku - wtedy bym przynajmniej wiedziała, że Maciuś uczy się angielskiego :)) Pewno są takie kanały, ale ja niestety nie mam........

MARY- tak-fasolki pokazaly sie u Lil i Lazurowe Wybrzeże :))

PAULINA- no moje wlaśnie też te bajki lubią :))

WIOLKA- nadrabiaj i pisz jak tam wczoraj-byly dzialania ???:))))

LIL- a masz moze polsat cyfrowy ???bo na pilocie jest taki przycisk gdzie mozna włączyc wlaśnie po angielsku i my czasem tak robimy :)))dzieci mają angielski w przedszkolu to w domu sie szkolą :)

Ostatnia edycja:
Lil - kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję fasolki!!! Aaaaaale wiadomość!!! :-):-):-):-):-):-) Kurczę, ale się cieszę!!!! Zdrówka życzę i wspaniałych 9 miesięcy!!!

Lazurowe Wybrzeże - gratulacje!!! Wspaniałej ciąży i dużo zdrowia dla Ciebie również!

Kurczę, ale mnie wieści ominęły! :szok::-D Jeju, już nawet nie wiem, czy komuś gratulowałam, ale takie zamieszanie miałam z nową pracą i dawno mnie nie było...

Rurka - hej kochana! Jak leci?

reklama
W pracy nuda, działania były, mega mega :D próbowałam zasnąć z chłopakami, i w sumie mi się udało, ale w nocy zachciało mi się siusiu i d**pa. No ale nic, 3 dni tak spałam wiec może się uda, im dłużej tym lepiej :D

Mary a dziękuje Słoneczko, jakoś leci. A u Ciebie jak tam?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry