• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK- nie ma gorączki,ale poliki ma rozpalone-bo policzki ma cale zaczerwienione...
no dziwne to bo bardziej bym sie "spodziewala" ze Domi coś przyniesie niż Ona..

mam nadzieje,ze gin Ci pomoże i rowieje wątpliwości-czekamy na dobre wieści!

LIL- cześc kochana,a jak Maciuś ??
a Zuza ogólnie si-wlasnie zjadla bulke z nutellą do tego wypila calego Kubusia-wiec apetyt ma..teraz bajkę ogląda..Jej ogólne samopoczucie jest takie jak zawsze..

reklama
Mamuś Maciuś też bajkę ogląda - aż mam wyrzuty sumienia, bo włączyłam tv, żeby spokojnie posiedzieć. Ile dziennie Twoje dzieci oglądają TV? Zaraz mu coś zrobię na śniadanie, ale on prawie nic nie je i zawsze mam dylematy co na śniadanie kurka. Jutro idziemy na kontrolę do lekarza i mam nadzieję, że już lepiej będzie.

A dziewczyny chyba śpią!

LIL- moje bąki łącznie oglądają ze 2 godziny + 20 minut w przedszkolu -bo tam też mają czas na bajkę :))

najważniejsze dla MNIE ,ZE TO SĄ TAKIE "BEZPIECZNE " BAJKI-BO POKEMONÓW i tym podobnych IM nie włączam..

PAULINA- zjedz coś slodkiego i po 20 minutach powinny być ruchy :))

noo-a za 2 tyg.to i testowania będą i wizyty-bo i Twoja i Lil :)))

ja poodkurzalam i chyba zrobie jeszcze 1 kawę bo przez ten śnieg i wicher to śpiąca jestem ...

Witam!

Wybaczcie, ze nie piszę, ale nie mam kiedy. Nowa praca jest super, 3 dni minęły jak z bicza strzelił! :tak: Dziś idę do starej roboty, ale od dziś codziennie do nast. czwartku to już moje ostatnie dni! :tak:

Maran - dojrzałam Majeczkę - śliczna!!! Gratulacje!!!

Staraczkom ślę
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&​

Miłego dnia!!!

Mama no ja też tylko MINI MINI włączam. Ale w sumie Maciuś to długo mi nie wysiedzi. Teraz z bajki poleciał do kuchni i przelewa sobie herbatkę na łyżeczkę i udaje, że syropek pije.

Paulinka no jak zacznie kopać to już nie przestanie :)

Hello MARY!!!!!!!!!!! A nowa praca fajniejsza od starej???

reklama
LIL- no moje wysiedzą ,ale nie naraz 2 godz-tak łącznie w dzień to sie z 2 ..2,5 h uzbiera:)

MARY- BETH- cześć zapracowana kobietko-fajnie,ze zadowolona jesteś z nowej pracy i dzieki za &&&&&&&&&&&&& :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry