Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mary a dziękuje Słoneczko, jakoś leci. A u Ciebie jak tam?
Poza tym @ wreszcie przylazła - cykl miał 41 dni!!!!!!!!!!!! 

Muszę na bank to zbadać, bo na pewno nie mam owulek... 
Będę w okolicach Wielkanocy w PL, więc postaram się podlecieć do jakiegoś Luxmedu i zrobić hormony, te które się da (bo nie wiem, w której fazie cyklu będę) i szybciutko do jakiegoś gina, niech mi coś chociaż powie, poradzi!!! A za Twoje staranka mocno trzymam kciuki!!! ;-)Mary a ja myślałam, że już CI mówiłam hehe) Dzięki za gratki!
Nie ma mnie parę dni i juz nie wiem, co się dzieje! A teraz jeszcze takie zamieszanie miałam... Ale wiesz, gratulacji nigdy za wiele.
A kiedy wstawisz suwaczek? ;-):-)
tak sie rozkrecilam ze M w nocy budzilam na powtorke ale spal za twardo i sumienie mi nie pozwolilo go obudzic....Mary Ty koniecznie musisz wyregulować cykle - ja słyszałam, że takie długie cykle mogą być jak nie ma owulki - Ty sprawdzałaś co u Ciebie z owulacją????? Na pewno da się jakoś skrócić te cykle - jakaś luteinka czy dupek - musisz do dobrego lekarza trafić. Może jak będziesz w Polsce to się przejdziesz prywatnie?
Mary suwaczek wstawię jak lekarz mi powie, że jest dobrze - na razie jestem nastawiona na każdą wersję - panikara jestem i tyle heheAle ostatnio też już prawie suwaczka wstawiłam i potem @ przyszła,
Jedyne co mogę powiedzieć to to, ze raz w miesiacu pojawia się u mnie śluz bardzo rozciągliwy, jakby owulacyjny. Więc już sama nic nie rozumiem...
A w PL na pewno podskoczę prywatnie do lekarza!
Nie wiem tylko jak oni mają otwarte przy Wielkanocy, bo my z M. jedziemy samochodem, potem prom do Gdyni i jazda przez PL do Lublina, zabieramy wszystkie moje rzeczy do Norwegii i tyle naszego pobytu. W Lublinie będę miała tylko piątek i sobotę (Wielki Piątek i Wielką Sobotę...
)... A potem musimy jechać z powrotem na prom... 

MARY- no 41 dni to poszla @ po bandzie..jak bedziesz u nas to koniecznie porób badania hormonów i co tam jeszcze gin zaleci bo to dziwne ,takie dlugaśne cykle.
no troche Cie ominęlo ,ale widzisz skrót Ci napisalam i najważniejsze wiesz![]()
Jeśli mi w Lublinie w kwietniu gin coś przepisze, CLO czy coś, to następna wizyta będzie mogła być w czerwcu w Warszawie, i sama już nie wiem, czy to ma jakiś sens...