• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mery - tez sie nad tym zastanawiam od jakiegos czasu ale poki co stosuje testy owu clearblue elektroniczne, bo nie lubie wpatrywania sie w te paski i analizowania czy ciemniejsze niz dzien wczesniej i czy na pewno jedna ciemniejsza od drugiej :)
jedyna wada to, ze drogie sa. jak pracowalam to sobie kupowalam i teraz jeszcze mialam zapas ale w przyszlym cyklu jak M. sie dowie, ze ma mi dac 100 chf na testy owu, to go pewnie piorun strzeli :)

milej zabawu lil:-)
mary ja niestety w dziedzinie testow owulacyjnych nie pomoge bo sie nie znam.... dlatego siedze cicho i sie nie udzielam:sorry:

mery - tez sie nad tym zastanawiam od jakiegos czasu ale poki co stosuje testy owu clearblue elektroniczne, bo nie lubie wpatrywania sie w te paski i analizowania czy ciemniejsze niz dzien wczesniej i czy na pewno jedna ciemniejsza od drugiej :)
jedyna wada to, ze drogie sa. jak pracowalam to sobie kupowalam i teraz jeszcze mialam zapas ale w przyszlym cyklu jak M. sie dowie, ze ma mi dac 100 chf na testy owu, to go pewnie piorun strzeli :)

Pok - u mnie też testy są drogie jak cholera!!! :baffled::szok: I ciążowe, i owulacyjne!!! A Clear Blue to już w ogóle!... :baffled:

Dzien dobry wszystkim. Ja w pracy jestem ale mam chwilke na bb :-)

Co do chorych dzieci to ja mam niestety takie na codzien w pracy przez co mam fiola na punkcie zdrowia przyszlej dzidzi.

Ja dzisiaj pierwszy dzien mam mdlosci :-( ale za to betka rosnie wiec ciesze sie z tego.

Jej ile tu staranek bylo!To niedlugo nowe fasolki sie beda ujawniac :-) Zmykam dalej do pracy

gosiane juz kiedys pytalam, na dole w sygnatusze masz
[*], poronilas? w ktorym tygodniu, nie balas sie tak szybko zachodzic w ciaze? mialas jeden @ czy wiecej od tego czasu ? sorki za wywiad :)

reklama
Dzien dobry wszystkim. Ja w pracy jestem ale mam chwilke na bb :-)

Co do chorych dzieci to ja mam niestety takie na codzien w pracy przez co mam fiola na punkcie zdrowia przyszlej dzidzi.

Ja dzisiaj pierwszy dzien mam mdlosci :-( ale za to betka rosnie wiec ciesze sie z tego.

Jej ile tu staranek bylo!To niedlugo nowe fasolki sie beda ujawniac :-) Zmykam dalej do pracy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry