• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wydaje mi sie ze teraz jest wicej zafasolkowanych niz starajacych sie :tak:

Ja lece spac oczka mi sie kleja a jutro musze wczesniej wstac bo nie dosc ze chlopakow rano trzeba wyszykowac, dac sniadanie itd to i Natanka musze naszykowac bo o 8:45 mamy szczepionke,wiec musze byc wyspana :-p papatki i do juterka buziaki*

Edyta no ja tez kochana mykam spać ;* bo jutro szkoła :-(
powodzenia na szczepionce ;*
Ucałuj dzieciaki na dobranoc od ciotki ;**

Karaluchy;* ( ;

dzień dobry :)
zaspalam... kurcze. spoznie sie na frencza.
dzis na 15 jade do gina :)

mloda - mam nadzieje, ze maly zaczal kopac i sie juz nie niepokisz :*

bede kolo 12.....buzi!

hej drogie kobietki
Mama-trzymam kciuki aby z Zuzą wszystko było oki, chociaż ostatnio też się naczytałam że szkarlatyna panuje w przedszkolach:no:

przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrawiam i miłego dzionka

kurcze... pluje sobie w brode. mama zupelnie o zuzi zapomnialam w porannym letargu! mam nadzieje, ze noc nie przyniosla niemilych niespodzianek i u lekarza bedzie si!

czesc paulina :)

witajcie czwartkowo-u mnie pada śnieg:confused2::confused2::eek:

ja przy śniadaku i z koleżanką kawą nadrabialam co tam wczoraj jeszcze napisalyście:tak:

EDYTA- &&&&&&&&&& za szczepienie ,zeby poszlo szybko i sprawnie i żeby żadna lezka nie spadla:sorry:

MLODA- jak Maly-kopal w końcu??

POK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA wizyte u gina i daj szybko znać!!

EWULA,WIOLA- jak tam szaleństwa upojnej nocy????????????dalyście czadu:-D:-D:-D:-D:-D

POK- kochana..nowe niespodzianki są takie ,ze doszly w plamkach ręce i nogi...jak tylko wroce od pediatry to napisze co to jest..

PAULINA- cześć ..no u nas przedszkolu byla szkarlatyna,ale w grudniu..teraz cisza..chyba ze idzie "druga tura" ..no nic za 2 godziny pediatra to sie okaże.
a Ty kiedy usg?????

Ostatnia edycja:
mamita - dziękówa za kciuki. chce, zeby mi zinterpretował wyniki M. Bo mnie te główki amorficzne, które 100% norme przekraczaja strasznie straszą.
dziwne te plamki ;/ a goraczki wciaz nie ma?

reklama
Mama jak plamki doszły to już na pewno jakieś choróbsko...A jak ona się tak ogólnie czuje i zachowuje?? Ucałuj ją od cioci!

Widzę, że tu generalnie gorąco wczoraj było - nie mogę się doczekać testowania z Wami! Mówiłyśmy w grudniu, że ten rok zacznie się od wysypu fasolek i tak na pewno będzie!

Cześć Poczku, hej Paulinka!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry