• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam , drogie panie i jak wam dzień upłynął . JAk wieczorek :( .. U mnie nawet nawet , nadal czekam czy @ przyjdzie czy nie to juz 31 dc > I nadal NIC :) , aż nie chce mi sie wierzyc że przez czysty przypadek się kluje małe baby :) juz zaczynam w to wierzyć . WIem ze sie nakręcam , bo to aż niemożliwe wiem ze w najmniej nieoczekiwanym momencie ale 21 dc ? czy to możliwe ?

reklama
Witajcie wieczornie. Ja dzis w lepszym samopoczuciu więc sprzatałam mieszkanie baaaardzo szczegółowo. Jutro jedziemy na 5 dni do taty więc wrócę do czystego i pachnącego domku. Niestety pewnie nie będę tez na BB przez te 5 dni więc slę wam zapas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

może poczekam jeszcze do końca tyg :( jakoś mi to tak nie pasuje :( bo było zabezpieczenie :( w dodatku 21 dc :( ? cuda jakies chyba by musiały byc poczekam więc troche aby się nie rozczarować :( ... Bo jak sie rzeczywiście udało to Super :) miał ktoś podobną sytuację ?

Czasem tak się zdarza że z jakiejś przyczyny @ się przesuwa. U mnie tak było jak miałam za dużo nerwów. To nawet 2 tyg. się opóżniała

reklama
Hej ja dopiero mam chwile zeby wpasc tu, caly dzien w pracy siedzialam a teraz ledwo nadrobilam zaleglosci. Rozpisalyscie sie dzis na calego. &&&&&& za wszystkie staraczki

Pok super pomysl z ta tabelka, chyba nikt wczesniej na to nie wpadl a bedzie to miarodajne na pewno bo troche tu nas jest. Jutro wysle objawy bo dzis juz padam normalnie...

mama robilam betke i mam juz 437 wiec jest dobrze :-) chyba fasolka siedzi w dobrym miejscu hihi. Moze sluz sie pojawi w koncu trzymam dzisiaj w takim razie mocno &&&&&& !!

Celina mi tez tak spadla tempka a II zobaczylam wiec moze... ;-)

maran slicznosci ta twoja Majka :-) super ze wstawilas fotke

A teraz zmykam do spania bo jak juz pisalam jestem wykonczona. Buziaki i do jutra!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry