• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wrocilam :) juz mi lepiej troszke, moze swiezego powietrz ami brakowalo
wiec tak z ciuszkow nic nie bylo
zawitalam wiec do tej hurtowni fryzjrskiej i tak kupilam duza butle szamponu regenerujacego z lisapa i duza butle odzywki regenerwujacej z loreala i wrocilam do domku
u mnie ciag dalszy objawow oby nie wyimaginowanych a wiec opuchniecie totalne ciala calego:P ciagniecie w brzuszku, i pieczenie pod pachami po dezedorancie, co mialo miesce tylko w ciazy, a tak go normalnie uzywam..... jak sie rozczaruje to ide do psychitry bo albo sobie to wkrecam albo nie wiem co
A kiedy powinnaś dostać @?

czesc babki..

ja mam problem i tak przeglądam ksiązke i myśle-Zuza od wczoraj ma na calej klatce piersiowej różowe plamki i bardzo różowe cale policzki(jak odmrożone)
myślalam,ze to szkarlatyna bo teraz "grasowala" w przedszkolu ,ale ona sie objawia wysoką gorączką,zmienionym jezykiem ,bólem brzucha i gardła a Ona tego nie ma-dzikuje jak zawsze,apetyt też ma..... tylko te plamki...

co myślicie????może to różyczka????????

tylko przecież byla szczepiona!!

i teraz co -wizyte mam jutro na 10.30 u pediatry a dziś mamy dzialać a wiadomoże dla kobiet w ciązy różyczka jest bardzo grozna ale dziecka....co radzićie???????????

A może to jest rumień, u nas b. popularny:-D Zaczyna się od czerwonych plam na twarzy a potem na całym ciele może być.

reklama
lil - mnie po jablkach tak wzdyma, ze nie moge cholerstwa juz jesc. a mowisz o diecie dukana? :)
ewentualnie gruszki, jagody, maliny, czeresnie :) no i banany od czasu do czasu ale strasznie mnie zapychaja.

Pok właśnie o diecie dukana :) fajne efekty po niej są - ale ja kurka do diet serca nie mam. Bo żadna dieta nie akceptuje słodyczy, a ja bez słodyczy pół dnia nie wyrobię...

Mama
a złoto w cenie w dzisiejszych czasach, bo nie traci na wartości!

Pok ja Ci zrobię tę tabelkę do końca tygodnia najpóźniej!

mama ten rumień to sam schodzi, tylko nam lekarze nie kazali tego przewiać czyli najlepiej jak mała w domku posiedzi

RURKA,papa i trzymam &&&&&&&&&zeby jutro testy przyszly..

AGAPA- no ja jutro do pediatry z Nią pojade i zobaczymy co powie..teraz w przedszkolu szkarlatyna grasuje ,wiec moze to to dziadostwo...

ja też zmykam.

pa-do jutra!

reklama
Ja też zmykam!!! BUZIAKI!!!!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry