• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
POK- PW:-)

RURKA- wiesz ,co !!kpina jakaś:no:
mam nadzieje,ze jutro juz dostaniesz:sorry:
szlag-zawsze pod góre jak z plamami u Zuzy:confused2:

Mama jak Zuza?????????????? Coś się wyjaśniło????

Pok dziękuję!

Lazurowe aleś Ty miała przeżycie w nocy!!!!!!!!!! Dobrze, że już po wszystkim!!!!!

Maran SŁODKOŚCI!!!!!!!!!!!!! Co za spojrzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!!!!

mama - pw dostalam. bede pozniej analizowac. tymczasem M. zadzwonil, ze jednak nie jedzie na sluzbowa kolacje, wiec musze szybko cos upichcic albo... rozpieszcze gada i zamowie hamburgera porzadnego :) az mi slinka cieknie na te mysl ale sprobuje sie powstrzymac. Wagi nie mam ale po twarzy i spodniach widze, ze co nieco (bez zadnej diety! po prostu mniej jem i slodyczy niet) schudlam. chcialabym do maja/czerwca (panienski) wygladac jak ta lala. Jakos przez ostatnie 2 miesiace, od kiedy nie pracuje, nie jem wielkiego lunchu tylko cos przegryzam i potem wieczorem jakas salata a w miedzyczasie najwyzej mala przekaska i duuuuzo pije :) jedyne co u mnie zle to.. i teraz sie zdziwicie - nie lubie owocow ;/
no nic. ide myslec.

najgorsze, ze skorzystalam z wolnosci wieczornej i.... teraz bedziecie krzyczec... zpaalilam sobie papieroska ;/ otworzylam okna na oscierz mama nadzieje, ze sie wywietrzy troche, bo inaczej wpie***l dostane ;/ i slusznie.

POK- ja nie będe lać,ale...papieroski -NIE!!
owoce- TAK !!! :))

MILEGO PICHCENIA i na pewno bedziesz jak ta lala i na panieńskim i na ślubie :))

LIL- z Zuza wyjaśni sie na 100% jutro po 10.30-po wizycie..a tymczasem dzialania byly i teraz ~~o ~~o ~~o lecą do przodu :))mam nadzieje......

Mama to trzymam kciuki za Zuzę i za chłopaków! Szkoda, że mam tylko dwa kciuki!

Pok jest taka dieta, w której nawet owoce są zakazane - więc nie jest źle :) Ja codziennie staram się zjeść ze 2 jabłka na trawienie, ale często się zmuszam - jakoś też mi nie wchodzą :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry