• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MłodaM :***

gumisia tak jakoś to czuje :(

Pok w sumie nie zabezpieczamy się od września, w styczniu robiłam wyniki i wyszły mi takie jakie powinny, nie mam pojęcia jakie były wcześniej...

Momentami dość mam tego czekania ;(

laska daj spokoj! od wrzesnia to nic! na IUI jeszcze duuuuuuuuuuzo za wczesnie, kazdy porzadny gin Ci to powie. W takim razie to dopiero 6 miesiecy przeciez. Jeszcze sie wszystko moze zdarzyc a im bardziejs ie negatywnie nakrecasz tym gorzej. Wyluzuuuuuuuuuj! :)
ja mysle, ze u was problem moze byc na przyklad w zbyt czestych przytulaniach. chlopaki musza miec czas, zeby dojrzeć! 2-3 dni przerwy zawsze zalecane.

rureczka w koncu sie uda, nie wiem cojest gorsze moje czy twoje podejscie, ja sie tak nakrecilam, a jak nie bedzie dwoch kresek to bedzie rozczarowanie, to co wtedy bylo objawami ciazy teraz moze byc owjawami czegos innego wiec pewnosci tez nie ma, na ta chwile jak mysle o przyszlym piatku to boje sie robic test zeby sie nie rozczarowac, pewnie poczekam kilka dni dluzej czy zaczna sie inne objawy, jak cos sie zmieni w wechu mdlosci albo piersi to wtedy zrobie :)

rureczka, pok ma racje z tymi przytulaniami, np jak masz monitoring to lekarze czasami do owulacji nie zalecaja a pozniej podczas owolucji ewentualnie codzinnie przez 3 dni, a tak naturalnie to co 2-3 dzien,

gumisia - najpewnie testowac od 14 dnia po owulacji. wiec jesli twoja faza lut jest dluzsza niz 14 dni to mozesz robic przed terminem @.

pok nie mam pojecia o czym ty piszesz:)ja sie na tych fazach nie znam, wiem ze do robienia bobaskow potrzebne jest jajeczko z owulacji, a ta sie u mnie objawiala zalaniem sluzem i bolem jajnikow, w tym miesiacu nic wiec nie wiem kiedy mialam owulacjie przytulalismy sie 11,13 ,15, 17 i 18 dnia cyklu dzis jest 20 to nie wiem kiedy mialam ta faze o ktorej mowisz i kiedy moglabym robic test? objawy o ktorych mowie sa od soboty i juz wtedy jakas nadzieja sie w serduszku pojawila a to byl 16 dc dopiero..... wiec sama nie wiem jak to rozumiec bo malo sie na tym znam

Ja się dziewczyny boję, że co 2- 3 dni to za rzadko, bo jak się okaże, że w tej przerwie miałam owu, i nie zdarzyliśmy to co wtedy? Tak myślę, że muszę jeszcze sprawdzić jak plemniki reagują na mój śluz, bo może w tym jest problem.

reklama
dziękuje wszystkim za miłe slowa i pamięć...
no i przedstawiam wszystkim ciociom z BB mojego małego uparciuszka Maje :)
2zyfxwx.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry