• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiec po konsultacji to raczej nie rózyczka-albo tak sie objawila szkarlatyne,ze bez gorączki a od razu wysypka albo uczulenie....
jesli wezly chlonne są ok i nie ma gorączki i bólu stawów-a nie ma-to nie różyczka...

dziekuje RURKA i POK za zainteresowanie i pomoc..jutro pediatra to mam nadzieje,ze sie wyjaśni na 100%...

Pok- ja Ci objawy podam wieczorkiem jak Tomi pojdzie na siatke-czyli kolo 20.00
teraz zmykam na 2 godzinki :)

mamita - no to dobrze, ze jedno paskudztwo wykluczone. Byle przez noc nie było żadnych niespodzianek.
czekam na objawy :)

rurka - doszlo :) odpisalam pytaniami uzupelniającymi :)

mamitka nie stresuj sie napewno to nie rozyczk jutro sie wszystko wyjasni, staranek nie odpuszczaj :)
pok i jak tam duzo masz tych objawow juz ??powielaja sie jakies? nie moge sie doczekac jak zobacze ta tabele :)

na razie tylko Ty i rurka napisalyscie, wiec niewiele.
Mysle, ze dopiero od 10 bedzie mozna mowic o jakis schematach, tak naprawde im wiecej tym lepiej. Do wnioskow moznaby dochodzic przy ok. 100 ale na taka liczbe nie ma co liczyc, chyba ze by jeszcze wsadzic na watki wystaranych - co myslicie?

pok to jest swietny pomysl albo jeszcze do wrzesniowek i pazdziernikowek bo tez swiezy temat
i wtedy kolo 50 powinno sie uzbierac,
ogolnie to kobiety sa rozne ja znam takie jak ja ze znaja swoj organizm na tyle ze kazda nieprawidlowosc wylapia a sa i takie ktore polowe objawow usprawiedliwiaja czym innym i nie widza wyraznych zmian u sygnalow wiec wtedy mniej sie dowiesz ale zawsze warto sporbowac, nie moge sie juz doczekac :)

Witam kochane ;-)

Juz po praktyce ;) i po obiadku i czas na BB :)
i nawet zdążyłam zrobić sobie jakieś małe zakupki. :) Zaopatrzyłam sie w tonik do twarzy tusz do rzęs ;) normalnie dzień udany ;) ;-);-);-)

A wam jak kochane mija dzionek ?;)

Mój mały to dzisiaj sobie leniu****e nie chce mamusi kopnąć ;( no ;-(

;*

ZIZi
wszystkiego co najlepsze;**
Życze ci upragnionej fasolki ;*

Ostatnia edycja:
reklama
a któras z was sie udziela na wystaranych? wolałabym, zeby komunikat poszedl od kogos, kogo dziewczyny znają - bedzie lepszy odzew.

młoda - witaj :) przeslesz dane do tabelki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry