• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej wam

Jau was bylam,,ale odpuscilam,,chcialm tylko powiedziec,ze sie staram dalej,tzn zero zabezpieczen,minelo 1,5 roku i nic z tym nic a nic...tracce cierpliowsc...

pozdrawiam

jak chcecie przylaczcie sie do odliczania do 1 000 000...

wrocilam...
milam gosci na kawie...
potem poszlam wrzucic ten wegel
obiadek sie dogotowuje
iwa jeszcze spi , ale spi juz 1,5 h jest to kwestia minut jeszcze
Sol ja tak porownuje bo naprawde zaczynam sie zastanawiac nad powrotem do irlandii...
edyta a czemu nie mozecie wyrobic Natanowi paszportu w polskiej ambasadzie?
hallo gdzie sa wszystkie?

Ostatnia edycja:
wiola - nie dziwię się jak masz porównanie :sorry:
rurka - jak to - obiadek :-D albo drzemka poobiednia :-p

A ja siedzę i piszę te artykuły - szukam info w sieci najbardziej kompetentnych i powoli jakoś idzie :-p

hej laski,

nie mam sily Was nadrabiac, wiec bede wdzieczna jesli ktoras mi zreferuje nowości :)

milo mi, ze odzew na tabelke jest taki pozytywny! w zwiazku z tym bardzo prosze teraz wszystkie panie, ktore sa lub byly w ciazy (nawet jesli zakonczyla sie nieszczesliwie) o podanie:

1. objawow zblizajacej sie malpy w cyklach bezfasolkowych
2. objawy przed terminem @ w cyklu fasolkowym (lacznie z tymi, ktore mialyscie w cyklu, w ktorym zaszlyscie w ciążę!)
3. objawy do 2 tygodni po terminie @, po zafasolkowaniu

liczy sie wszystko: temperatura, sluz, szyjka, cycuchy, zgagi, mdlosci, wymioty, wk**w przedmiesiaczkowy, po prostu wszystko.
przesylajcie dane na adres tabelkababyboom@gmail.com

buzi :)

dobra. nadrobilam. widze, ze masowa owulacja dzisiaj :-)

Libby - w jakim miescie szukasz mieszkania? Jesli w Warszawie, to mam kumpele, ktora teraz chce odnajac mieszkanie 2pokojowe w centrum 5 min od metra.

Lil - przesylam Ci najszczersze gratulacje zaciążenia od PALEMKI!

zizi -- wszystkiego najbardziej najlepszego!

gdzie są wszyscy???

Ostatnia edycja:
Spadam młodą nakarmić bo mi zaraz mleko po kolanach się lać będzie :-p
Dzisiaj senny dzień - M śpi a ja bym chętnie w jego ślady poszła a się nie da :-(

sol - mleko po kolanach brzmi źle - leć! :) a gdzie Karola? a co do spania, jak to mowil moj kolega w liceum - "nie ma co spac, wyspie sie na emeryturze" :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry