• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - nie pocieszę Cię tym że prócz tego że vat poszedł w górę to prąd podrożał od 1 stycznia i stąd takie zajebi. ste ceny :dry: ja mam prąd z firmy która jest druga na liście "kto najwięcej podniósł cenę" :dry: i teraz czekam na wyrównanie - mam tylko nadzieję że nogami się nie przeżegnam jak rachunek zobaczę :no:

reklama
SOL,AGAPA- witajcie..
SOL- no,dzień do doopki-masz racje-jeśli chodzi o pogode..

Domino juz w domku..jedna kobitka w przedszkolu mi powiedziala ze od jutra u nas ma padać śnieg;/;/;/
no tego mi jeszcze bylo trzeba

WIOLA- no rachunki masakra
ja bylam teraz w skrzynce zobaczyć,ale na razie nic nie przyszlo...

SOL- ja teraz za prąd dostalam rach .rozbity na 2 tury-przed podwyżką i po ...

sol ja wszystko rozumiem ... ze podwyzki itd ale kurcze... to przegiecie...dobrze ze moj M nie zarabia naijnizszej krajowej bo wtedy cala wyplate bym na rachunki wydawala..
Wesolo u was na wystaranych... rodzaca macie:-)

Cześć Dziewczyny...
achhh czekam na @... i nie wiem co myśleć! Miała @ być wczoraj, cykle mamregularne co 28dni a tu nie ma...
od ponad 13dni miałam podwyższoną temp. ponad 37; 37,6; 37,4... dzisiaj rankiem mierzyłam i spadła do 36,9...dlaczego? o co chodzi normalnie się pogubiłam :(

mama - ja też tak dostałam ale jest na tym przepowiadającym vat jeszcze 22% więc teraz jak przyjdzie korekta to aż się boję :no:

wiola - u mnie też by ciężko było bo jeszcze 3 kredyty mamy na głowie - żyć nie umierać bo by to na dzieci spadło :no: a rodząca już pojechała :-p :-D

A u mnie mało tego podnieśli od 1 stycznia:
- cenę wody i ścieków (bo był remont oczyszczalni) i vat
- cenę ogrzewania bo renowacja kotłowni i vat
- wywóz śmieci bo coś tam już nie pamiętam i vat
- czynsz bo coś tam i vat
- prąd bo vat i podwyżki
Szkoda tylko że M nie dostał podwyżki adekwatnej do tych powyższych :dry:

hej dziewczyny
jestem na poludniu, nie nadrobie za chol**ke
kicuki za wszystkie staraczki i milego dnia!!!
ide zobaczyc kto rodzi na wystaranych czyzby marepanek ???? :)
sa juz jakies zdjecia od maran i malenskiej??? lece! :)

CELINA- tempka spada na dzień ,2 przed @...
JOS- witaj i nie,nie ma fotek od Maran
orzyjemności na wypoczynku :)
jak mąż??zdrowy?

SOL-NO WLASNIE O TYM SAMYM POMYSLALAM ,ze szkoda ,ze nie ma podwyzek wyplat to by sie tak nie odczulo podwyzek mediów..
u mnie o tyle dobrze,ze nie mam czynszu co m-cą tylko raz w roku podatek za dom i dzialkę 280 zl..
za smieci placimy 220zl co 3 miesiące
prąd jak pisalam 250 ostatnio
gaz 470 i czekamy na nowy rachunek za te mrozy co byly...

witaj jos... jak tam na urlopi3e? maz juz zdrowy?
sol no wlasnie szkoda ze wyplat nie podniesli....ja jak sobie policze prad, woda, ogrzewanie, telewizja, internet, telefony, samochod,raty to wychodzi jakies 3/4 wyplaty M . normalnie masakra.
M powoli juz tez zaczol zalowac ze do Polski nas zciagnol... tu jest o wiele ciezej zyc.

temperaturka po owulce utrzymuje sie powyżej 37stopni...? mi po owulce zawsze spadała do około 36,6 -36,9 a teraz podwyzszona tzrymała sie cąły czas...

pewnie dzisiaj albo jutro przyjdzie @... czar prysnął...
znou starania, znowu trzeba znaleść w sobie nadzieje... to już 9 cykl będzie ... kiedy nam się w końcu uda????? Tak byśmy chcieli...a wszyteko jest pod górkę!

Ostatnia edycja:
reklama
sol, wiolka : hej i dzieki za pamiec :) maz juz lepiej, wyspal sie, dzisiaj wstalismy o 11 i jest ok :) odpoczniemy przez te kilka dni, mamy super sloneczko tu, wiosna :)
buziaki zajrze wieczorkiem lub jutro :)
no i czekamy na zdjecia od maran i wiesci od veronici i marcepanka :)
pa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry