• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ale powiem ci wielu ze nawet nie wiem o co chodzilo, zaczelo sie od tego ze brat skrytykowal ze tak szybko sie staramy o dzieciatko ale to mnie zdenerwowalo bardziej, a pozniej tak sobie lezalam i sie poryczalam i nawet nie wiem o co ale dwie godziny nie moglam przestac, i taki paskudny humor mam do dzis..... wiem juz napewno ze jak zaciaze to szybko sie rodzinka nie dowie bo nie chce mi sie tego sluchac i wieczne krytykowanie, poczekam az zauwaza, wystarczy ze ja sama juz mam ogrom obaw czy wszystko bedzie oki to jeszcze musze sie przejmowac co powiedza inni ehh szkoda slow,

Mamuś no swój lekarz najlepszy!

Wiolka to kto wie - może coś na wiosnę się zorganizuje!

Maciuś już znudzony na maksa, muszę się nim troszkę zająć, więc na razie uciekam. Jeszcze raz zaciskam kciuki za owocne staranka!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gumisia trzymaj się kochana! Odpocznij sobie dziś - będzie dobrze!

LIL-pa ,przyjemności z Maciusiem :))i dzięki za &&&&&& :)

ja ide napoić moje storczyki-czas na odżywkę:)

WIOLA- no to do dziela-robić córkę :)))
NIKA- fajnie,ze Pati tak reaguje-z taką rodością :))

gumisia kochana olej ich.... nikt nie ma prawa rzadzic ci twoim zycie.... ja nikomu nie powiedzialm ze staramy sie o druga dzidzie bo tez napewno pelno niegatywnych komentarzy bym uslyszala.....nie daj sie bardz dzielna , najwazniejsze jest to czego w chcecie a inny , niech sobie gadaja.a jak scie wkurzaja to opindol i tyle... mnie jak wkurzala rodzina M , bo wypowiadali sie co do tego ze karmie piersia ...z poczatku nic nie mowilam ale jak sie wscieklam... to pojechalam po wszystkich pokolei i sie odwalili

nniom nie wiem co ze mna jest ale tak mnie to ruszylo, eh nie wazne, musze jakos poprawic sobie humor juz nie wiem jak na serio bo sama z soba nie moge wytrzymac nie wiem co mi odbilo ale nie lubie siebie takiej wrr, kilka postow wczesniej ktos prosil o odswiezenie listy testujacych oto ona
zizi 24 luty
gumisia 25 luty
pok 28 luty lub 1 marzec
mama i ewula 2 marzec
wiola 3 marzec
rurka 4 marzec
agapa 5 marzec
duszek 9 marzec
nie wiem kiedy edytka a reszta niech sie dopisuje, i jak cos to kopiujcie liste co kilka stron zeby zawsze byla pod reka
hmm a moze by po jakiegos ciucha wyskoczyc, to zawsze poprawia humor?

WIOLKA- no i brawo za postawę !!

GUMISIA- pewnie-ciuszki zawsze poprawiają humorek-trzymaj sie i najważniejsze,ze Wy jesteście gotowi na dzidzi bo to Wy bedziecie je wychowywać..bedzie dobrze-z nami dasz rade-bedziemy Cie wspierać.

i wlasnie niewychodzac z domu wydalam 500 zl. a na co? na opal. kurde teraz trezba to wrzucic do piwnicy...moze jak Iwa zasnie to troche ja wrzuce bo szkoda mi M zeby po calym dniu pracy jeszcze po nocy wegel wrzucal...]
mama ale ogolnie mnie trezba bargo wkurzyc zebym sie wsciekla
gumisia pedz na zakupy a potem sie pochwal co kupilas

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry