• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dopiero teraz doczytalam jaka bylam wredna wczoraj...
Ewula i Asionek dziekuje za zyczenia zdrowia dla Iwonki.... wczoraj nie podziekowalam
Kocurku ostatnio w oglodzie pojawiam sie tylko ja i moj M bo chcemy tam w koncu pozadek zrobic
libby witaj. juz 18 tydzien u ciebie.... kurde to musisz miec juz fajniusi brzuszek co?
Ewula i mama .... Iwonka wczoraj glosno plakala na szczepieniu ... ale to bylo szczepienie na gruzlice ( powinna je dostac jak byla mala ale w Irlandii go nie daja)nawet lekarka mi mowila ze to bardzo boli.... musielismy ja w dwie trzymac a pielegniarka ja kula... moj odwarzyny maz uciekl bo nie mogl patrzec jak sie wyrywa...ale kwestia minuty i bylo juz ok... zabrala naklejki,,dzilny pacjent" i nawet wszystkim czesc dawala i mowila pa pa.naszczescie po szczepieniu nic sie nie dzialo... wiec nawet sie wyspalam
a z innej beczki dzis wedlug kalendarza wypadala by owu i mnie sluz zalew ...

Hej Laseczki! Ja dziś dzień rozpoczęłam od sprzątania, ale wciąż myślałam, żeby tu zawitać.

Wiolka to miałaś przeżycia wczoraj! Mam nadzieję, że Iwusia już spokojna - a Ty dziś spokojnie podziałasz :)))

Mamuś widzę, że dziś też działania to nic tylko się brać do roboty!!!

Hej Ewula! A jak Twoje starania? Nie widzę całego suwaczka u Ciebie :) Ewula dojrzałam swuaczek! Też owulka! No to dziś owulacyjny dzień na BB!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Libby, Nika
to u Was te suwaczki zasuwają. SZOK!

MAMA mi też się robi smutno jak sobie pomyślę o tym że miałyśmy taki sam termin:-( "przyjemności" typu mdłości na szczęście mnie ominęły, ale czuję się zmęczona - nie wiem czym:eek: - mogę spać non stop, no i czasem wieczorami dopadają mnie okropne bóle głowy... No i zaczynam "rosnąć":-D:-D

witaj lil co u ciebie? jak sie czujesz? jak Macius?
znam to... ja wstaje troche sie ogarne i wlaczam komputer a w trakcie jak sie odpala robie sniadanko .
nikusia to fajnie ze rosniesz.... zaraz czlowiek pewniej sie czuje jak widzi ze szkrab sie rozgoscil w brzuszku
mama chyba ze moj M zastrakuje.... ostatnio 2 dni nic nie bylo....
widze ze na tej ciazy nie zalezy mu tak bardzo jak na poczesciu Iwci... ale z drugioej strony moge sobie wkrecac bo wtedy bylismy na urlopie i mielismy duzo wolnego czasu a teraz wstaje o 6 a w domu jest o 17. wczoraj stwierdzil ze moze corcie nazwac by ,,sylwia":-)

Ostatnia edycja:
LIL- witaj kochana i dzieki za &&&&-trzymaj bo i nam musi sie udać !!

NIKA- rośnij kochana na zdrowie :))
już niedlugo polówkowe wiec pewnie sie dowiecie na KOGO czekacie:)masz przeczucia??;-)

WIOLA- mimo wszystko Iwa byla dzielna!!ukochaj Ją ode mnie:))

EDYTA,AGAPA- pisać co u Was a nie tak cicho siedzicie:wściekła/y::-D:-D:-D:-D

ZIZI!!!!! Dziś 30-stka??????????
s050.gif

Życzę Ci upragnionej dzidzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!

Hej Wiolka! Ja się dobrze czuję, ale wczoraj rozmawiałam ze szwagierką, która jest w siódmym tygodniu, była na usg i okazało się, że ciąża pusta. Jakoś muszę zacząć pozytywnie myśleć, bo na razie kiepsko mi idzie - ale nie marudzę tu :)

Hej Mamuś - no musi się udać - nie ma innej opcji!!!!!!!!!!!!

LIL- no ZIZI dziś kończy 29 lat wiec ostatnia 2 z przodu :)))))
ZIZI- 30-stki są super !!!!!!! w tym roku na pewno Ci sie uda !

LIL- a Ty juz umówilaś sie do gina???bierzesz lutke albo dupka??

reklama
mama wiem ze byla dzielna , sama mnie zaskoczyla... bylam z niej taka dumna...
nastepne szczepienie za 6 tyg...okazalo sie ze w polsce ta szczepionke podaje sie 3 razy ale Iwcia w irlandi dostala na to sama ale inna szczepionke, w polsce platna.ale dzieki temu beda ja kuc tylko raz a szczeponka 100 kosztuje wiec nie tak zle....ale ogolnie to bzdura jakas
lil bo na dupe dostaniesz.... mysl ze tobie musi sie udac i tyle... urodzis sliczne zdrowe dziecko i koniec
ja pamietam ze jak bylam w ciazy , tuz przed porodem i kolezanka zaprosila mnie do ich nowego mieszkania, przeprowadzali sie jakos 3 dni wczesniej i widocznie sie przeprawcowala a to byl dopiero 8 tyg i zaczela plamic...zadzwonilam bo mojego Lukasza pojechalismy na pogotowie ale bylo juz za pozno... mysle ze w polsce jeszcze by cos zrobili... ale tam ciaza do 12 tyg to nie ciaza
mama a ja dociebie edytowalam posta na poprzedniej stronie widzialas?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry