• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWULA- po-cze-ka-my :))
niech tylko wrócą do domu:):)

chyba sie nie wyspalam bo mimo kawy oczy mi sie zamykają...a zimno jak byk bo jak zawozilam dzieci do przedszkola to oczy mialam jak 5 zl taaki mróz a teraz w cieplym domku i śpiąca sie robię..

ale,ale -odkurzacz mnie wola więc trzeba sie ruszyć :))

reklama
Dziendoberek! :-) Dziekuje wszystkim i kazdej z osobna za gratki. Wybaczcie mi moj wczorajszy egoizm. Euforia stopniala do zadowolenia i jestem znow soba :-) Musialam wstac wczesnie rano i na glodnego pojechalam oddac m. in. krew. Potem bylam ogladac mieszkanie- ruina jak sie pozniej okazalo. I za cos takiego wolaja tyle, ze glowa mala( ale ma duuzy potencjal, wg. pani, ktora je pokazywala). Teraz humorek zaczal mi dopisywac. Jem sobie pyszne sniadanko popijajac zbozowka. MAMA a nie zastanawialiscie sie nad zelem lub jakims innym lubrykantem? Podobno maja odpowiednie ph. MLODA wstaw zdjatko, bo za te kase to musi byc cudo POK mysle, ze z ta tabela to swietny pomysl EWULA czesc

Ostatnia edycja:
Im blizej centrum, wiadomo, tym drozej. Dla porownania, np. M3, 62mkw, w jednej z dzielnic- 220tys. Dwa mkw wiecej blisko centrum 280tys. o podobnym standardzie. Boszzz, jakby ziemia byla tansza....
A dla nas cena jest glownym wyznacznikiem, takze rozgladamy sie za czyms, co jest nie mniejsze jak 2 pok, z sieciowym ogrzewaniem. Czasami plakac mi sie chce. Jak ma byc przyrost dodatni, jak nie ma mieszkan. Zreszta nie zalapalibysmy sie. Moj Pan za duzo zarabia. nawet liczac juz naszego syna

Ostatnia edycja:
WIOLU :-) Czesc :-) Zjadlam, rozgrzalam sie, spanie mnie bierze. Przytule sie do MAMY i drzemke sobie utne do 10. Potem do dentysty i okulisty- moja wada poglebila sie. nie wiem czy ciaza ma cos wspolnego. Musze nowe szkla zrobic. Jakbym juz dzisiaj nie weszla..... EWULA, MAMA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owocne staranka
Bylabym zapomniala.... Przesylam chlopaczkowe fluidki --------------------------------------------------------- ( nie mam standardowego znaczku na klawiaturze ;-))

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-):-)

Wpadłam na chwilkę powiedzieć że trzymam za Was mocno kciuki...

MAMA doczytałam że mają być wieczorem staranka więc posyłam Groszkowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Życzę miłego o owocnego dzionka:tak::tak:

reklama
LIBBY- pewnie,przytul sie i pośpij a ja Cie poglaszcze po wloskach :)))

WIOLA- cześc ,jak Iwa po szczepieniu ??

LIBBY- ale ja wczesniejsze cykle mialam śluzik tylko teraz jestem na Clo i mimo ze to tylko 1 tabletka przez 5 dni to jednak bardzo wysusza śluzówkę i lipaaa..no nic mam nadzieje,ze chlopaki dadzą rade:)
nadzieje mi pozostala..
powodzenia w szukaniu M!:)

EWULA- a Ty na ktora do pracy masz ??

NIKA- kochanaaaa-cześć :)) jajku u Ciebie juz 15 tydzień...jak sobie pomyśle,ze razem zaszlyśmy to :(((
no mają być dziś starania bo owu jest albo zaraz bedzie wiec dziekuje za &&&&&&&&&&

a Ty jak -nie masz "przyjemności" w ciąży???:)) wiesz-mdlości ,wymioty,zawroty glowy itd :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry