hej
Libby - gratuluje synka
Sol - ja Ci chetnie pomoge pisac at na stronie. Akurat pisanie nie sprawia mi najmniejszego problemu! A jesli chodzi o porady co do zawartosci to rzeczywiscie z mojej perspektywy przydaloby sie cos nt staran, bo jako niemama nie mam pojecia co by sie przydalo mamom

w tej kwestii moge Ci tematow podpowiedziec. Przede wszystkim normy badan. Po drugie zasady przyjmowania lekow bez recepty. Po trzecie informacje nt mitow i prawd o testach ciazowych. Po czwarte o testach owulacyjnych. Po piate o mierzeniu temp, szyjce i śluzie. Do punktu pierwszego pokrewne - opis, ktore badanie na czym polega, w jakim dniu cyklu sie je przeprowadza. Po kolejne, ktory hormon za co odpowiada. I moglabym tak jeszcze dalej...

aprawde chetnie pomoge w opracowywaniu tematow tego dzialu. Trzeba by tylko to jakos usystematyzowac ale moge sie tego podjąć.
agapa - dobry pomysl z tym kopiowaniem.
a ja mam jeszcze jeden pomysl, do ktorego natchnieniem jest fertility friend. Otoz pomyslalam, ze moglabym zredagować tabelę dziewczyn już-zafasolkowanych albo już-mam (z dobra pamiecia). Tabela odzwierciedlalaby objawy z podzialem na dwa okresy - przed terminem spodziewanej @ i po terminie spodziewanej @. Do tego moznaby zaznaczyc, ktore objawy wystepowaly tez w innych cyklach przed @. Tak prowadzona statystyka moglaby nam przyniesc duzo informacji i az sama jestem ciekawa efektow. Jesli bedziecie na tak moge w tym tygodniu zrobic projekt takowej tabeli, zeby Wam pokazac o co mi chodzi.
a tymczasem pouczylam sie, lekcje odrobilam, poogladam jeszcze SK i ide spac.
do jutra po 12! sciskam!