• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A mnie jakos piersi w ogole nie bola. Za to plecy tak... Wlasnie skonczylam prac sobie zakiecik no i teraz troche bardziej bola :-( Co do bolu brzuszka to bardziej bolalo przed testowaniem, a dzis to nie moge wciagnac go w ogole :tak:

reklama
Oj to mnie piersi dokuczaja a to dopiero poczatek :-D a z brzuszkiem to prawda, ja tez tak mam no i straszne wzdecia i zgage :szok:

Zmykam juz bo rano na betke jade a potem do pracy buziaki! Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Jak dobrze pójdzie to 4 marca :)

Dobranoc Dziewuszki:*

To poczekaj na mnie z tym testowankiem do 5-go:-D

Wiecie co, mam taką propozycję. Któraś niedawno zrobiła listę kto kiedy testuje. Może kopiujmy ją i wklejajmy, dopisując jednocześnie nowe osoby. Chodzi mi o to żeby ta lista była cały czas na wierzchu. Co wy na to?

Ja już idę pa lulu. Dobrej nocki kochane i do jutra

Ostatnia edycja:
hej :)

Libby - gratuluje synka :)

Sol - ja Ci chetnie pomoge pisac at na stronie. Akurat pisanie nie sprawia mi najmniejszego problemu! A jesli chodzi o porady co do zawartosci to rzeczywiscie z mojej perspektywy przydaloby sie cos nt staran, bo jako niemama nie mam pojecia co by sie przydalo mamom :) w tej kwestii moge Ci tematow podpowiedziec. Przede wszystkim normy badan. Po drugie zasady przyjmowania lekow bez recepty. Po trzecie informacje nt mitow i prawd o testach ciazowych. Po czwarte o testach owulacyjnych. Po piate o mierzeniu temp, szyjce i śluzie. Do punktu pierwszego pokrewne - opis, ktore badanie na czym polega, w jakim dniu cyklu sie je przeprowadza. Po kolejne, ktory hormon za co odpowiada. I moglabym tak jeszcze dalej... :) aprawde chetnie pomoge w opracowywaniu tematow tego dzialu. Trzeba by tylko to jakos usystematyzowac ale moge sie tego podjąć.

agapa - dobry pomysl z tym kopiowaniem.

a ja mam jeszcze jeden pomysl, do ktorego natchnieniem jest fertility friend. Otoz pomyslalam, ze moglabym zredagować tabelę dziewczyn już-zafasolkowanych albo już-mam (z dobra pamiecia). Tabela odzwierciedlalaby objawy z podzialem na dwa okresy - przed terminem spodziewanej @ i po terminie spodziewanej @. Do tego moznaby zaznaczyc, ktore objawy wystepowaly tez w innych cyklach przed @. Tak prowadzona statystyka moglaby nam przyniesc duzo informacji i az sama jestem ciekawa efektow. Jesli bedziecie na tak moge w tym tygodniu zrobic projekt takowej tabeli, zeby Wam pokazac o co mi chodzi.

a tymczasem pouczylam sie, lekcje odrobilam, poogladam jeszcze SK i ide spac.

do jutra po 12! sciskam!

Ostatnia edycja:
Witam z rana ;)

Kochane dzisiaj po praktyce normalnie musz was nadrobic ;)
BO to walentynki były nie było czasu jak wejśc na BB :P to wczoraj nie miałam siły na nic :P

A wiecie co :)
MOj K. w tym roku w walentynki sie postarał ;)

;-);-) Dostałam takiego duuzego kwiatka na prawde duzego ;* Roze :) z serduszkami z łańcuszkami :);-)
i bombonierke z cuksaami ;):-)

Później mi sie wygadał ze kwiatek był na zamówienie i wydał na niego nie całe 100zl ;) he :P
kochany ;-);-):-p:happy:

Kochane uciakam na praktyke :P;-)
Bede po 17stej to was nadrobie ;*:-)
MIłego dnia ;)
BAJ ;*:-);-):tak:

witam sie i ja:)
po śniadanku i z kawką:-)

POK- rób ta tabelkę i będziemy dziergać te objawy :tak::-D
Tobie również milusiego dnia:-)

EDYTA- mówisz?????????;-)no dzis bedą starania i dziś ma być owu...ale nie ma śluzu i to mnie martwi,ze chlopaki padną jak tylko sie do mnie dostaną:sorry::sorry:

AGAPA- Gumisia robila liste wiec jak sie pojawi to znów nam poda:-p

ZIZI- ja jestem dobrej myśli ..i do konca trzeba mieć nadzieje:tak:&&&&&&&&&&& dla Ciebie ,zeby nie przylazla:no:;-)

GOSIANE- Czekamy na wieści po betce :))

MLODA- milej praktyki i fajnie,ze chlop sie postaral:-D:-D

Cześć dziewczynki

Dziś mam na później do pracy ;)

mama hej my tez działamy dziś. Według obliczeń dziś owu. Na usg nie byłam w tym cyklu. Jajki troche ciągną i jest troche śluzu ale bez powodzi:-(

młoda miłej praktyki

pok świetny pomsł z tą tabelą:-) Może sol mogłaby ją umieści na swojej stronie to byłaby zawsze pod ręką:-)

EWULA- cześc ,noo to widzisz we dwie dziś bedziemy ze strojem pokojówki latać i kusić ;))))))))

ja sie przebudzilam kolo 5.oo rano i chcialam sie brać za mojego ,ale tak spal twardo a o 6.20 wstaje ,ze nie mialam sumienia Go budzić...poczekam do 18.00 :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry