• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL ok, zmien. :-) przepraszam, nie moge skupic sie na Was kochane. Jak euforia zniknie obiecuje nie byc taka egoistka.. :-) aaaaaaaaaaa bede mamusia synusia!!!!!!!!!!

reklama
GOSIANE- no pisz mi tu :))) no i jak na usg sie okazalo ,ze masz pechola to od usg kiedy dzialaliście???bo nam "zaproponowal" jutro i dziś nie bedziemy a Wy jak ???

LIBBY- jak milo widzieć taką radość u Ciebie-ciesz sie kochana...bedziesz miala zdrowego synka i masz szczesliwego mężczyznę przy boku-cóż wiecej chcieć:))??
teraz debatujcie nad imieniem :)))

Ostatnia edycja:
Libby ja tez sie przylaczam ;) GRATULUJE SYNKA!!! Tym bardziej, ze chcialas synka najpierw ;) Sciskam mocno.

I Mamitka za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&, na pewno sie teraz uda :tak::-)

A gdzie sie podziewa mlodamamusia???

Hej Laski!!!
Libby gratuluję Synusia:tak::-)

Mam złe przeczucia co do tego testowania:-(:wściekła/y:

Bolą mnie piersi, brzuch i plecy....czyli tak samo jak na @:-(

Ah, co tu dużo gadać, jutro kończę 30tkę i nie będzie dzidziusia....................................................................................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zizi napewno sie uda nie trac nadziei, ja sie nakrecilam ale sama nie wiem, jakis dzisiaj mam dziwny humor od rana sie smialam sama do siebie a po poludniu jak zaczelam plakac tak przez dwie godziny ryczalam nie wiem o co i konca nie bylo :( a teraz zjadlam walentynkowe rafaello, cale pudelko :(
rureczka to juz po owulce , czy jeszcze dzialcie ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry