• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamuś aaj aj aj ale bym chciała zjeść ze SMAKIEM takie pierożki :sorry2: albo taki bigosik ....

Kocurek wpadł zasadniczo tylko po to, żeby powiedzieć BLEEEEE :oo2::hmm::huh::no2::unsure: i idzie sobie wytrzymywać to swoje bleee w kąciku .......

reklama
RURKA- no widzisz-smacznego:)))

KOCUREK- oj biedna Ty :) ale rozumiem i wspieram i czekamy tu na Ciebie z Ci wszystko minie :)

MADE- dziś Cie nie bedzie?????????????????????

Ojej ale mialam ciezki dzien dzisiaj. Taka zalatana jestem i zamieszanie w pracy na maksa :baffled: dobrze ze juz w domu... chociaz musze jeszcze wyjsc na chwile :wściekła/y::wściekła/y:

Rurka wczoraj mialam betke 166 mlU/ml to duzo wiecej niz mialam o tej porze w czasie ciazy pozamacicznej wiec jestem dobrej mysli. JUtro ide drugi raz i sie zobaczy czy dobrze rosnie.

mama to wszystko wskazuje ze moze sie uda teraz trzymam mocno &&&&&&& a ten lekarz to na serio dziwnie jakos powiedzial :confused:

Libby GRATULUJE !!!!

LIBBY- g r a t u l u j ę!!!!!
cudnie jest mieć syneczka :)))

GOSIANE- dziękuję :)) staram sie nie nastawiać ze sie uda bo juz prerabialam to rozczarowanie..ale milo wiedzieć ze owu sie zbliża :)
tak więc jutro jeszcze podzialamy :)potem oczekiwanie..a Ty ile razy dzialalś w tym cyklu i z jaką częstotliwością-co 2 dni czy częsciej ???????? :)

Ostatnia edycja:
mama co 2 dzien ale akurat tak sie zlozylo, ze jak poszlam na wizyte kontrolna do lekarza po cp to na usg widac bylo pecherzyk jak u ciebie w jajniku :-) takze &&&&&&&&&& mocno zaciskam!!!

Dziekuje, dziekuje :-) Placzka dzisiaj jestem. Taka szczesliwa placzka. Po cichutku chcialam chlopczyka (najpierw). Rozwija sie bardzo dobrze, wyma****e nozkami i raczkami, wyglada jakby mial zadarty nosek.... :-) Moj Pan jak zobaczyl siurdolka na monitorze, ledwo powstrzymal sie od lezki, a teraz dzwoni po rodzinie mowiac, ze syn ma dorodne przyrodzenie. Oczywiscie po tatusiu heheheh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry