• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej rureczka, jak tam u ciebie ??
dziewczyny jakie mam nerwy ....... :( wszyscy sie wtracaja nie ma to jak ktos chce twoja macica rozporzadzac
polowa rodziny wisi mi nad glowa i krytykuj ze juz sie staramy, i czy juz musze miec dziecko, ehhh az mi sie plakac chce jakas masakra

reklama
Hej kochane! Wczoraj pisałyście o bólu głowy i on dziś zawitał do Torunia - MASAKRA!!!!!!

Mamuś no bardzo dziwna ta Twoja wizyta - ale parę pozytywów w tym widzę - bo jednak jest DUUUUUŻA nadzieja, że się uda. A to clo bierzesz w tym cyklu czy nie? Ciekawe czemu lekarz nie dał od razu recepty..............

Gumisia, Rurka, Wisienka, Gosiane witajcie!!!!!!!!!!!!!!

WISIEŃKA- ja też nie moge sie doczekać spotkania :)))))))
LIL- ja juz bralam to Clo teraz od 5 do 9 d.c. i pęcherzyk jest wlasnie po Clo:)

Gumisia- mi sie wszyscy w kolo dziwią ,ze chce kolejne dziecko wiec doskonale Cie rozumiem...dziwny jest ten świat i tyle...każdy tylko na wygode patrzy a jak chcesz miec dziecko i mu sie poświęcic to patrzą na Ciebie jak na dziwoląga;/;/

RURKA- no zobaczymy co to z tego wyjdzie....mam nadzieje,ze Marcelek sie zagniezdzi i bedzie si :))))))))))))))

Gumisia- tak,jak endo za cienkie to lipa z zagniezdzenia-musi miec minimum 7 mm...

Ostatnia edycja:
Lil witaj bejbe:*

gumisia hej kochana:) jakoś leci. Wróciłam z pracy i musiałam sie położyć, bo tak mnie zmogło, że drzemka była wskazana. Staranka były wczoraj bardzo przyjemne, miejmy nadzieję, że skuteczne :))
Chociaż większych nadziei sobie nie robię...

WISIEŃKA- aaahahahaahaha-na to wygląda:) ale wiesz ,jak zadajesz sie ze mną to tak to sie kończy :))

RURKA- myślimy pozytywnie kochana:))w koncu damy radę i my !!!

ale tu dzis slaby ruch :)

ja wyprasowalam wszyyyystko co wczoraj popralam - 4 pralki :D jestem z siebie dumna i padam na pysk. M. ma dzis sluzbowa kolacje, wiec nie musze nic pichcic ale glodna jestem, wiec sie chyba do sklepu przelece.

buziolki

reklama
Mama ostatnio z kimś rozmawiałam kto po pierwszym cyklu z CLO zaciążył - więc może to znak!

Lecę kochane na jakieś spotkanie biznesowe czy coś. Buziaki! Wpadnę wieczorkiem, bo dziś sama siedzę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry