• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to mi jeszcze troszkę brakuje do fasolki, bo liczę od przytulania niedzielnego bo zawsze bliżej dni płodnych.
Obiecałam sobie że nie będę się stresować ale chyba mi to nie wyjdzie

reklama
Hej dziewczynki ja tylko na moment wpadlam bo w pracy mam urwanie glowy i czasu nie mam na nic :( Wczoraj robilam bete i jutro ide powtorzyc zobaczymy jak tam rosnie.

Mama trzymam &&&& zeby na badaniu bylo ok i za wszystkie aktualne staraczki oczywiscie :)

Musze zaraz zmykac moze wieczorkiem uda mi sie wpasc.

Cześć dziewczyny :)

Ja ostatnio jestem mocno pochłonięta szukaniem mieszkania i złym samopoczuciem dlatego troszkę mnie mniej :sorry:
Widzę, że na razie wszystko u Was gra :tak: Cieszę się :-)

Podobnie jak pok jestem baaardzo ostrożna jesli chodzi o narażanie się na chemikalia, na które NIE MUSIMY się narażać - co innego spaliny miejskie, ale tez staram się unikać - jak stoję w korku to mam zawsze obieg zamknięty na przykład.

Za chwilę musze się zbierać do dermatologa z synem - nie brał antybiotyku przez dwa tygodnie bo miał problemy jelitowe i znowu tak go okrutnie zasypało ropnymi wykwitami, że nie moge patrzeć :-( Biedny dzieciak, juz pięć lat sie męczy i końca nie widać, a blizny i owszem :-(

Zrobiłam niektóre badania i chyba wszystko na razie git, przeszłam z tego co widzę nawet toksoplazmozę i mam konkretne przeciwciała co mnie bardzo cieszy bo zwierzaki uwielbiam i nie wyobrażałabym sobie zrezygnowac z kontaktu z nimi w ciązy :dry: No chyba, żebym musiała.... ale byłoby ciężko... Wiolka coś nowego do ogrodu zawitało ??? ;-)

Ostatnia edycja:
ewula wrażliwy ale specyficzny :).... na spacerki na pewno nie będzie z wlasnej woli chadzał ;) Na razie najbardziej się martwi jak ja będę wyglądać!! :))))
Zmykam... wpadnę później może... papatki i buziaki !!!!

jestem :)
wizyta dziwna:confused2::confused2:
no ,ale do rzeczy...pęchol jest w lewym jajniku i ma 22mm i jest z wzgórkiem:shocked2:co świadczy o tym ,ze jest tuż przed pęknięciem i mamy dzialać jutro skoro wczoraj bylo.
endometrium piękne ,ale nie podal ile:dry:

powiedzial,ze lutke moge brac w II fazie cyklu i nie kazal przyjść zobaczyć czy pęknie..

jak bede chciala Clo to mam zadzwonić i wypisze recepte i powoedzial ,ze nie ma potrzeby w każdym cyklu z Clo robić monitoringu:szok::szok::szok:no dziwny...

zima sie kończy i bede jezdzila do tego mojego do Poznania..

wiecie co mi dziś powiedzial po rozmowie ze mną????????????

PANI ZA DUŻO WIE:sorry2:
MAM WRZUCIC LUZ:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
i PODZIWIAM ,ZE CHCE PANI JESZCZE DZIECKO MAJĄC 2:szok::sorry2::blink:

reklama
mama super ze piekny pechol jest i ze bedzie pekac... wiec do dziela jutro...
a co do lekarza to..... brak mi slow.
lece sie ubierac i mala i pedzimy na szczepieni

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry