• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ASIONEK-Zuza poślizgnela sie bo chwile wczesniej Domi raczkowal i poślinil podloge a Ona mimo,ze w kapciach to niestety poślizgnela sie i tak nienaturalnie ręke wygiela przy upadku i ...
ale ciężko bylo..szczególnie jak Jej reka utknela w szczebelkach lóżeczka i trzebabylo kilka razy w nocy wstawać i Jej pomagać wyjąć..

porozmawialam z siostrą przez telefon.

ubieram dżiny i jade zaraz na przegląd podwozia:)

potem odbiorę Zuza i napisze co i jak pewnie kolo 15.30.

trzymajcie &&&&&&&&& prosze...

reklama
ewula masz racje, ja na czarno sobie wloski maluje, chociaz swoje mam nijaki braz :dry: Ja 4 lata juz sobie farbuje i ukladam sprayem. Ale teraz to jakas piane lub zel musze sobie zakupic do ukladania, bo sprayu to wiem sama, ze nie za bardzo moge uzywac. Potem na zakupki polece to cos na pewno znajde fajnego.

lazurowe ja tez mam krótkie włosy i mam taka gumę do układania włosów;) ustarczy poczochrać i już:-)

mama&&&&&&&&&&&&&&& za przegląd:-)

mama to ty i wisienka jesteście siostrami?

Ja też uważam w ciąży na różnego typu "niebezpieczeństwa'. Wolę się wystrzegać niż potem pluć sobie w brodę że gdybym...

A i dołączam do mam zadających "głupie" pytania. Dziewczyny ile czasu po przytulankach dochodzi do zapłodnienia?

mamita - kciukasy za pechola scisniete! no i treaz uz nic nie zrobie :) daj znac kiedy bedzie mozna puscic :)

agapa - 1-3 dni z tego co pamietam a pozniej jeszcze dodatkowo 5-8 do zagniezdzenia. ale nie jestem pewna czy te liczby sa pewne.

Ostatnia edycja:
reklama
agapa no my jesteśmy BBsiostrami. Długo jesteśmy raze na BB. Poznałyśmy się i my i nasze rodziny w realu. Utrzymujemy bliski kontakt. Ja się śmieje, że pewnie nas rozłączyli w dzieciństwie bo mamy takie same priorytety, podejscie do życia i charakterki chyba też:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry