• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agapa no pewnie, że bez męża to ani rusz nie wyjdzie :-) Ale fajnie, ze nie masz problemów z zachodzeniem w ciążę. ja w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, a teraz nie wiem co jest grane, bo nie wychodzi :-( a myślałam, że będzie łatwo.

Lazurowe witaj, gratuluję fasolki i życzę spokojniej i zdrowej ciąży. Co do farbowania,to ja rozjaśniałam w ciąży trzy razy tzn. robiłam pasemka. W sumie to nie do końca wiem, jak to jest z farbowaniem, ale przy pasemkach rozjaśniacz nie jest kładziony na całą głowę.

Wisienka a może grypa żołądkowa Cię dopadła, u nas panuje.

Mama ja też poszłam do fryzjera przed porodem co by wyglądać na porodówce normalnie, bo nie cierpie odrostów. A no i po urodzeniu nie ma czasu na to.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
POK- dokladnie,ale z drugiej strony wyobrażasz sobie 9 miesiecy bez fryzjera????? :))

każda z nas sama decyduje:)

i dokladnie z alkoholem jest tak samo-mi gin raz pozwolil na kilka lyków piwa bo myslalam ,ze mi jezyk do doopki ucieknie-a teraz siemówi ,ze karmi jest zalecane przy karmieniu piersią:)))

pranie wstawione,czas pod prysznic.

AGAPA- to dzialajcie i obyś nie miala takich problemów jak my...kiedy termin @???ja na 1 marca..

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj narzekałam za to dziś od rana zdycham i wymiotuję. Nie wiem co mi jest czy to jakiś wirus czy ciąża. Nie mam goraczki ani nic z tych rzeczy. Po prostu mdłości jak w pierwszych miesiącach:szok::wściekła/y:Jak nie przejdzie do jutra to idę do gina. Zwariuję po prostu. Sorki, ze ja tylko o sobie ale po prostu ryczę już z bezsilności:dry:

oj wspolczuje :( ja tez dzisiaj ledwo zipie , ale u mnie to poczatek wiec norma...

Mama ja nie pracuje ;) mialam otwierac cos swojego jak sie okazalo , ze w ciazy jestem.... wiec teraz myslimy z mezem co i jak , bo wiadomo ja tyle sily nie bede miala zeby tyrac od rana do nocy ...

Gumis &&&&&&&&&&&& :) ja ciebie rozumiem , bo mialam podobnie i dalej mam , zajscie to jeszcze nic , ale utrzymanie to juz ciezsza sprawa i mam stracha ....

Lazurowe jezeli juz to farbowac sie nie zaleca wlasnie w pierwszych 3 miesiacach , pozniej juz luz :)

Pok no wlasnie na necie pelno info roznych jest ... ja mysle , ze wszystko z umierem i bedzie oki :)

gadalam przez tel z kolezanka.... moj boze chyba z rok ze soba nie rozmawialysmy.
Iwcia tak naprawde na chora nie wyglada.... mysle ze to wszystko wina zebow bo podniesiona temperatura, szuka w buzce. robi kupe kilka razy dziennie , jest nerwowa i marudna.... niech juz wychodza te zeby:-/
a dzies jeszcze na szczepienie idziemy
iwa bajki oglada i nawet jej spanie nie w glowie
lazurowa co do malowania to bez przesady... mozesz malowac tylko tak nie za czesto.... ja np w ciazy z Iwa wlosy malowalam 3 razy, ba nawet przed samym porodem to pasemka sobie robilam... a co mialam brzydka isc na porodowke?:-p.
gumisia jak ty zwariowalas to ja tez.... pamietam ze z Iwcia tez czulam od razu ze sie udalo tylko staralam sie nie nakrecac i trzymalam nerwy na wody.... teraz tez mam wrazenie ze sie udalo.....ale ja wariatka jestem
To i ja dołączam do wariatek:D

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj narzekałam za to dziś od rana zdycham i wymiotuję. Nie wiem co mi jest czy to jakiś wirus czy ciąża. Nie mam goraczki ani nic z tych rzeczy. Po prostu mdłości jak w pierwszych miesiącach:szok::wściekła/y:Jak nie przejdzie do jutra to idę do gina. Zwariuję po prostu. Sorki, ze ja tylko o sobie ale po prostu ryczę już z bezsilności:dry:
Mnie przez całą ciążę mdliło:(

POK- dokladnie,ale z drugiej strony wyobrażasz sobie 9 miesiecy bez fryzjera????? :))

każda z nas sama decyduje:)

i dokladnie z alkoholem jest tak samo-mi gin raz pozwolil na kilka lyków piwa bo myslalam ,ze mi jezyk do doopki ucieknie-a teraz siemówi ,ze karmi jest zalecane przy karmieniu piersią:)))

pranie wstawione,czas pod prysznic.

AGAPA- to dzialajcie i obyś nie miala takich problemów jak my...kiedy termin @???ja na 1 marca..
Ja nie wiem dokładnie bo po porodzie miałam tylko 1 cykl i trwał 32dni. Jak tak licząc to teraz 4 marca, ale ja mam strasznie nieregularne i b. długie nawet po 36-37 dni się zdażały, ale myślę że będę już coś czuła dlatego mam zamiar testować 5 marca.

Idę Mai obiadek dać

Dzięki dziewczyny. Myslę, ze to nie grypa bo nie mam ani aktywnej rury wydechowej ani goraczki ani dreszczy. I jak coś to jutro do gina.
Może to po kakale bo jak je wypiłam to po 20 min się zaczeło a pamietam, ze wcześniej tez tak było.
Przynajmniej mam odkurzacz. Właśnie przyniósł kurier.
mama czekam na telefon po ginie. A odkurzacz bezworkowy
Pok ja farbowałam włosy po 12 tc. A alkoholu nie pije wcale , nawet łyka
pszczółeczko witaj:-)
A może chcecie fluidków ale nie gwarantuje dobrego samopoczucia w ciązy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

agapa no niestety tez tak mam na razie

wisienka tak mi przykro.... biedulko....moze jedz do gina
ja tez uwazam ze to sprawa indywidualna ... ale na moje to teraz te farby sa o wiele delikatniejsze niz kiedys... apoza tym jest roznica jak maleujesz sobie samemu wlosy a roznica jak siedzis zalozmy 4 czy 5 h w zatloczonym salonie fryzjerskim i wdychasz te wszystkie opary...ja sie zawsze umawialam z fryzjerem i chodzilam jak bylo malo albo wcale ludzi.
kurde dziewczyny mylalam ze zawaly dostane.... Iwka do mnie biegla ,przewrocila sie i uderzyla glowa w krzeslo.... dobrze ze jedziemy dzis na szczepienie to zaraz lekarz ja obejrzy.... ale sie wystraszylam

WISIEŃKA- SIE ROZUMIE..ZARAZ PO GINKU DZWONIE i mówie co i jak :))
fajnie,ze kupilaś bezworkowy-bedziesz zadowolona...ja przy Zuzi mialam wymioty po mleku nawet w 8 m-cu...i po truskawkach;/

jestem z Toba siora:)

AGAPA- no to poczatek marca faktycznie testowy-dzień po dniu któraś bedzie sikać :)))

WIOLA- no teraz zaczna sie siniaki...;/ Zuza miala 2 lata i 9 m-cy jak zlamala rękę..przewrócila sie w domu tak niefortunnie ze zlamanie 2 cm nad lokciem i 3,5 tyg w gipsie cala ręka:/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ale ja tez czytalam komentarze do tego linka co POK wyslala i po prostu zostal on wysmiany. Nie wiem co o tym myslec, ale jak moja farbka nie zawiera amoniaku to se wloski jednak zafarbuje ;)

mama oby jak najmniej tych siniakow.... ona ma dzis ciezki dzien, co chwie sie przewraca, wpadla pomiedzy lozko a kaloryfer i to nieszczesne krzeslo.....moja bidulka....
ja Zuza to przezyla? dla takiego malucha to musi byc koszmar

reklama
Muszę do łóżka wracać bo ledwo tu siedzie przy kompie. Ale wpadnę do Was jeszcze :-D Miłego dnia Dziewczynki, papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry