• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLA- no gin.dziwny!!
a Ty leć kochana i daj znać jak Wam poszlo- &&&&&&&&&&&&& za Iwonke-zeby byla dzielna !!

reklama
EWULA- ach lekarz...
a za &&&&&&&&&&&&& dziękuję :))
tak mnie naparza ten jajnik ,ze szok-czuje jakby mi sie jabklo wypychalo z lewej strony..

no ,ale jutro podzialamy choć myślalam,zeby i dzis i jutro...ale jak wczoraj i 3 dni temu bylo to jutro bedzie w sam raz:))w tym Go poslucham.
bo na pewno nie bede brala Clo bez monitoringu;(

POK- no mówie Ci z moim charakterem nerwusa w takich sytuacjach-już wstawalam ,zeby wyjść!!!!!!!!!!
no ,ale dobra-usg zrobil szkoda tylko ,ze nie podal ile ma endo,ale najwazniejsze ,ze Clo zadzialalo i jest pechol bo kilka razy mialam tak ,ze rosly po Clo do 15-17mm i potem sie kurczyly a jak ma juz wzgórek to znaczy ,ze lada chwila pęknie !:)

aaaa,no i strój pokojówki musowo :))))))))))

JA DOPIERO NADROBILAM BO NAPISALAM Wam co u gina i poszlam pranie rozwiesić:tak:

mama to ty i wisienka jesteście siostrami?

Ja też uważam w ciąży na różnego typu "niebezpieczeństwa'. Wolę się wystrzegać niż potem pluć sobie w brodę że gdybym...

A i dołączam do mam zadających "głupie" pytania. Dziewczyny ile czasu po przytulankach dochodzi do zapłodnienia?

AGAPA-Wisieńka juz Ci odpowiedziala-i tak jak napisala poznalysmy sie w tamte wakacje-przegadalysmy caly dzień,mężowie robili grila i piwkowali ,Maciek zajmowal sie Zuza i Domisiem...i wogóle to byl cudowny dzień...plywanie rowerkiem wodnym wśród lilii ...pogoda dopisala-wszysko bylo idealnie.
a najwazniejsze ,ze my do siebie "pasujemy":))prawda Wisieńka??;-):-D:-D

co do pytania to Pok napisala:)a Ty dzialaj skoro za malo:))

GOSIANE- dzieki za &&&&&&&&& ja za Ciebie i za bete tez zaciskam !!!!&&&&&&&&:tak:

RURKA- dziekuje kochana :))Ty wiesz ,ze ja za Ciebie też mocno zaciskam!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

KOCUREK- witam i Ciebie kochana :))fajnie,ze wlecialaś bo też Cie daaaawno nie bylo ,ale rozumiem:sorry2:

POK- Tobie tez za &&& dziekuję:)

Mama zgadza się kochana jak najbardziej I już nie moge doczekac się spokjniejszej pogody i spotkania

Alez ponurota na dworze. Pol jeszcze u lekarza( chciałam z przyzwyczajenia napisac u gina:-D) Ale już pisał, ze jeszcze jakies badanie ma miec i dalej L4 i rehabilitacja. Czyli jestesmy razem w domu.....
gumisia tak jak piszesz nie ma gdzie się zagnieździć no i cykle wtedy też są nie takie jak trzeba a @ krótkie i skąpe.

Hej dziewczynki ja tylko na moment wpadlam bo w pracy mam urwanie glowy i czasu nie mam na nic :( Wczoraj robilam bete i jutro ide powtorzyc zobaczymy jak tam rosnie.

Mama trzymam &&&& zeby na badaniu bylo ok i za wszystkie aktualne staraczki oczywiscie :)

Musze zaraz zmykac moze wieczorkiem uda mi sie wpasc.

reklama
Mamitka kochana moja wiedziałam, że będzie git :)))))))) podziałacie jutro i dzidzia murowana :D

Ewula cześć :*

gosiane pochwal się, ile tej betki miałaś? podziel się troszkę :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry