• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LIL- ja mam Domisia z pierwszego cyklu z Clo(po 8 miesiącach walki)
a teraz to juz 5 cykl wciągu roku z Clo..leć i wracaj :)

POK- no maly ruch bo owulacyjnie jest i laseczki sie rozmnażają :))leć,kup coś dobrego :)

WISIEŃKA- no to znaczy,ze obie bedziemy po3ne mamuśki(mam nadzieje kurka!!!)

RURKA- możliwe kochana i mocno &&&&&&&&&&& trzymam !!! :):))

mama- nie wiem jak Wisience z tym potrójnym ale Tobie życzę w tym roku niespodzianki i to jak najszybciej :tak: A na spotkanie ,może i ja się wproszę :-p Z dziewczynami wpadnę to będzie przedszkole :-p

Wisienka - bidny Pol, bidna ty :sorry:

lil - Karola jest z pierwszego cyklu clo.

Dzisiaj po szczepieniu pierwszym. Emi dostała 5w1 i rota. za 6 tygodni to samo plus pneumokoki. Niestety była tak marudna po że dostała Nurofen, przespała się i teraz jest ok :-)

A ja mam prośbę - jak któraś chciałaby o czymś poczytać to proszę o pomysły tematów na moją stronę - link w podpisie - tematyka dowolna, jeśli coś nie jest moim działem - cóż od czego jest wujek google - mam dostęp do różnych serwisów medycznych i farmaceutycznych :-D Wreszcie zabrałam się za obiecaną robotę :-D

sol fajnie się zapowiada ta stronka;) Może będzie to nasze kompedium wiedzy;) a może warto byłoby napisać też coś o staraniach o ciąże np. o Twoim doświadczeniu z CLO, badaniach, testach i wszystkim tym co nas staraczki tak bardzo teraz pochłania:-)

SOL- cześć ..ciesze sie ,ze Emi byla dzielna :)) i dziekuję -mam nadzieje,ze ta niespodzianka sie w końcu pojawi :))

WIOLKA- jak tam u Ciebie po szczepieniu ???????

ewula - też będzie o wspomagaczach itp :tak: dzisiaj zbieram tematy a jutro zacznę pisać :-) bo pisanie to najgorszy koszmar dla mnie bo nie umiem pisać artykułów :-p wiersze mi lepiej wychodzą :-D

ooo wiola też szczepienie dzisiaj miała ? :-)

RURKA- pusto bo sie rozmnażają :):):):))

u nas dzieci juz wykąpane i po kolacji ,teraz bajka i zaraz do spania :)

a mnie naszlo na pierogi i odgrzewam sobie ruskie...na noc-no świetnie,ale nic nie poradzę taką mam ochotę :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry