• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamuś umówiłam się na wizytę 3 marca - choć babka w sumie mówiła, żebym przyszła w poniedziałek najbliższy. Ale była bardzo niemiła i nie wiedziała kiedy powinno się przyjść na pierwszą wizytę. Ja w pierwszej ciąży jak zadzwoniłam to tylko powiedziałam datę OM i babka sama mi policzyła kiedy mam iść. A chciałabym, żeby już coś było widać. Dupka biorę - choć na razie plamień nie mam, ale skoro to może tylko pomóc a nie zaszkodzić to biorę. A Ty miałaś też swoje przeżycia u lekarza wczoraj...Zmienisz teraz ginka?

Wioluś bardzo chętnie po dupce dostanę :)) Zapraszam do Torunia :))

reklama
WIOLKA EWULA MAMA kciuki &&&&&& i jeszcze raz fluidk~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MAMA za tydzień mam wizytę u ginka a na 15 marca mam wyznaczoną datę na połówkowe w szpitalu... Mam nadzieję że dzidzia pokaże kim jest... A przeczuć nie mam... Będzie synek - fajnie a będzie druga córka też fajnie:tak::tak:

hej dziewczynki
podczytuje was caly czas ale jakos malo pisze bo mnie wczoraj podly humor dopadl i puscic nie chce, do tego mialam paskudny sen :/
widze ze tutaj dzisiaj drupowe staranka, trzymam kciukasy za wszystkie &&&&&&&&&&&&& szkoda ze ja kiedy w tym cyklu i czy w ogole byla owulacja, bo to tajniak jakis byl chyba :)

no już się prawie zbieram:-):-) ale mi się nie chcę;(

Dziś dzień płodny na BB Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za mama i wiolcie

zizi wysztkiego naj z okazji osiemnastki:-)

nikusia najwazniejsze zeby dzidzius byl zdrowy no nie? a plec ... co bedzie to bedzie
gumisia pogadaj z nami , wyzal sie i napewno zly humor pojdzie sobie precz. tule
Ewula milego dnia ... i owocny staranek&&&&&&&&&&&&&&&&

EWULA- papa-wracaj szybko ,ja za Ciebie tez zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-niech sie uda w końcu :))

WIOLA- jak nie bylo 2 dni to dziś kuś mini..może zadziala :))powodzenia -czyli mąż "stawia" na drugą córe ??:)))

LIL- ach te baby ...laskę robią ze do gina zapiszą ...

a ja mam swojego gina w Poznaniu ,ale jak byly te ślizgawice to bylam 3 czy 4 razy u mnie w miejscowości..teraz juz do niego nie pójde ,bede jezdzila do mojego do Poznania..

GUMISIA- a co to sie z humorem porobilo..mam nadzieje,ze wróci i ja za Twoją tajną owu zaciskam..liczę ze byla i niedlugo zacznie sie szal testowania :)

NIKA- no i git-wiadomo,ze bedzie sie kochalo dzidzi bardzo mocno:))

a ja czuje ,ze jeśli nam się uda to to bedzie SYNEK !!:)

reklama
WIOLA no dokładnie - najważniejsze żeby bylo zdrowe... Choć jak ja nie mam przeczuć to chyba Pati ma - chodzi i mówi wszystkim że będzie miała brata:rofl2::rofl2: Zobaczymy czy jej się sprawdzi;-)

MAMA uda się Wam... nie ma innej opcji...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry