• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GUMISIA- pa-udanych lowów :)
WIOLKA- Domyślam sie..mnie też trzeba mocno wqrzyć ,zeby sie odgryzla!!
no i mam nadzieje,ze zima juz sie powoli konczy -my wlasnie czekamy na rach.za gaz....

storczyki napojone,reszta kwiatów podlana..

MADE,KOCUREK,WISIEŃKA- ciężarówki gdzie jesteście????????????

reklama
mama u mnie jak przyszed w zeszlym tyg rachunek za prad to sie za glowe zlapalam... tez 5stowek. masakra. juz mam dosc Polski.
ale juz nie marudze.
jak dzis u ciebie pogoda? u mnie sloneczko swieci ale mrozno i wiatr strasznie wieje

Cześć Dziewuszki:))

ZIZI 100 lat :***

rozniosę dzisiaj te dzieci, słowo daje:| takie niegrzeczne są, że szok, zagroziłam im, że nie pójdziemy na bajkę, może poskutkuje :D

Dzisiaj przyjdą moje testy owu, więc po 16 sprawdzam co i jak, bo staranka muszą być wieczorkiem :)))

WIOLA- u mnie nie ma slonka za grosz-zimnoooo,wiejeee i masakra generalnie...
500zl za prąd
my ostatnio dostalyśmy 250zl za 2 m-ce..

RURKA- cierpliwości kochana życze i czekam na info jak test wyszedl :)))) i przyjemności w dzialaniach-jest nas coraz więcej na dzisiejsze dzialanie :)))

witaj rurka i cierpliwoscvi:-)
mama a my 500 za 2 miesiace ... zalamalam sie zwarzywszy ze ostatnie byly po 470 i mialam dosc.
masakra normalnie.... zaczynam sie zastanawiac czy czasem ktos sie do nas nie podlaczyl i nie kradnie pradu....
zizi wszystkiego najlepszego , spelnienia marzen i usmiechu na buzce

WIOLA- sprawdz to bo moze faktycznie...i zobacz jaka macie taryfe bo wiem ,ze jest taryfa "budowlana" wiec moze macie tą droższą...

ZIZI- co tam kochana-pisz..bedzie Ci lżej...wiesz ,ze my tu wspieramy i rozumiemy jak nikt...

jade po mojego synka:)

Wiola - mi też podobne rachunki za prąd przychodzą ale ja mam piekarnik elektryk i bojler elektryk więc nic dziwnego :-p
pok - pw :-)

Dziwny dzisiaj dzień - senny, markotny, słowem do du.. :dry:

sol , mama u mnie jest taryfa ,,tanie wieczory i weekendy" i w ciagu nia mam 2 za prad jakby za polowe ceny i w ty czasie piore , wlaczam zmywarke, robie obiad ( tez mam kuchenke elektryczna) i woda tez grzeje sie w tym czasie. dla mnie i tak te rachunki to przegiencie.... tak sobie mysle ze gdyby nie to ze sa 2 dwie h w ciagu dnia promocji no i te wieczory to pewnie rachunek dochodzil by do 750 zl za dwa miechu...
dobra juz nie marudze.

reklama
hej :)

Libby - gratuluje synka :)

Sol - ja Ci chetnie pomoge pisac at na stronie. Akurat pisanie nie sprawia mi najmniejszego problemu! A jesli chodzi o porady co do zawartosci to rzeczywiscie z mojej perspektywy przydaloby sie cos nt staran, bo jako niemama nie mam pojecia co by sie przydalo mamom :) w tej kwestii moge Ci tematow podpowiedziec. Przede wszystkim normy badan. Po drugie zasady przyjmowania lekow bez recepty. Po trzecie informacje nt mitow i prawd o testach ciazowych. Po czwarte o testach owulacyjnych. Po piate o mierzeniu temp, szyjce i śluzie. Do punktu pierwszego pokrewne - opis, ktore badanie na czym polega, w jakim dniu cyklu sie je przeprowadza. Po kolejne, ktory hormon za co odpowiada. I moglabym tak jeszcze dalej... :) aprawde chetnie pomoge w opracowywaniu tematow tego dzialu. Trzeba by tylko to jakos usystematyzowac ale moge sie tego podjąć.

agapa - dobry pomysl z tym kopiowaniem.

a ja mam jeszcze jeden pomysl, do ktorego natchnieniem jest fertility friend. Otoz pomyslalam, ze moglabym zredagować tabelę dziewczyn już-zafasolkowanych albo już-mam (z dobra pamiecia). Tabela odzwierciedlalaby objawy z podzialem na dwa okresy - przed terminem spodziewanej @ i po terminie spodziewanej @. Do tego moznaby zaznaczyc, ktore objawy wystepowaly tez w innych cyklach przed @. Tak prowadzona statystyka moglaby nam przyniesc duzo informacji i az sama jestem ciekawa efektow. Jesli bedziecie na tak moge w tym tygodniu zrobic projekt takowej tabeli, zeby Wam pokazac o co mi chodzi.

a tymczasem pouczylam sie, lekcje odrobilam, poogladam jeszcze SK i ide spac.

do jutra po 12! sciskam!
Jestem jak najbardziej za tą tabelką i już się nie mogę jej doczekać
jak któraś trafi na to zestawienie testowania to niech to skopiuje. Tylko tak głośno teraz myślę bo to cały czas będzie zosstawało w tyle więc może jakiś wątek na takie informacje stworzyć? Co wy na to?

Im blizej centrum, wiadomo, tym drozej. Dla porownania, np. M3, 62mkw, w jednej z dzielnic- 220tys. Dwa mkw wiecej blisko centrum 280tys. o podobnym standardzie. Boszzz, jakby ziemia byla tansza....
A dla nas cena jest glownym wyznacznikiem, takze rozgladamy sie za czyms, co jest nie mniejsze jak 2 pok, z sieciowym ogrzewaniem. Czasami plakac mi sie chce. Jak ma byc przyrost dodatni, jak nie ma mieszkan. Zreszta nie zalapalibysmy sie. Moj Pan za duzo zarabia. nawet liczac juz naszego syna

Kochana to dawaj do mnie na wieś!!! Do Warszawy blisko, wszystko na miejscu: ośrodek zdrowia, sklepy, kościół , przystanek, bank, poczta, szkoła podst. i gimn. Czego chcieć więcej, a i najważniejsze Ja tu jestem:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry