• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok - prześlij mi na pw co mam wkleić na wystaranych :-D

Krzysia - a głupio zapytam - a ty nie przechodziłaś różyczki że się tak boisz? A co do alergii - wystarczyło by że jej bluzeczka się niedokładnie z proszku wyprała :sorry: Ja tak miałam i moja mama zmieniła proszek na Jelp który ostatecznie też mnie uczulił bo źle się wypłukiwał z moich ciuchów :-p I właśnie cały dekolt, brzuch szyja i wchodziło na policzki :-p Teraz kupuję zwykły proszek dla wszystkich i zawsze włączam dodatkowe płukanie :sorry:

młodamamusia - wlasnie o te chodzi :) a normalnie kopie codziennie dużo?

Sol - dzięki!
trzeba im napisac jaka jest idea, a jest ona raczej doswiadczalna. Chodzi o zebranie w jednym miejscu odczuć i objawów jakie dziewczyny mają w cyklu, w którym zaciążyły przed terminem @ i po terminie oraz porównanie tych odczuć z tymi, które miały w zwykłych cyklach kończących się miesiączką (nie liczą się cykle ze stosowaniem przez kobiety antykoncepcji).
pytania są następujące:
1. objawy zblizajacej sie malpy w cyklach bezfasolkowych
2. objawy przed terminem @ w cyklu zakonczonym fasolką (tez te objawy, które występowały również w cyklach zakończonych @)
3. objawy do 2 tygodni po terminie @, po zafasolkowaniu
liczy sie wszystko: temperatura, sluz (jaki i ile), szyjka, cycuchy, zgagi, mdlosci, wymioty, wk**w przedmiesiaczkowy, po prostu wszystko
dodatkowo - jak dlugi cykl miesiaczkowy (srednio) i w ktorych dniach cyklu testy ciazowe (jesli np. pierwszy byl negatywny a kolejny pozytywny, to wazne ktore to dni cyklu).

Pok pw ;-) zobacz czy czegoś nie pokiełbasiłam :)

Dziewczyny za równe 100 dni wypadam moj termin porodu !!
:-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
młoda - wole na maila niz na pw ale juz sobie poradziłam. przeslalas odpowiedz w kolejnosc 1. 3. 2. i nie wiem czy sie pomylilas czy z premedytacja :) szkoda, ze nie pamietasz (jak rozumiem tych przed terminem @ w cyklu ciążowym), bo mysle, ze na nie jest najwiekszy popyt :)
wszystkiego najlpeszego z okazji studniówki :)

Ostatnia edycja:
tak mi sie wydaje ale nie chce sie napalac bo do 6 tygodnia wszystko sie moze wydayc, objawy mam juz 4 takie jak w poprzedniej ciazy, wiec czekam cierpliwie do przyszlego piatku

reklama
gumisia będzie git :D zobaczysz :))

a ja idę do gina po @ bo i tak wiem, że w tym miesiącu du*** :/:/:/

coraz bardziej zastanawiam się nad IUI :|

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry