• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran Prześliczna przcudowna i przukochańsza MAJA ;*

Przepraszam ze tak zniknęłam ale net mi uciekł;(

Dziewczyny a co tam u MADE ? macie z nią jakis kontakt ?:)

reklama
No w końcu ktoś się pojawił:-D
A ja zaczęłam czytać na wcześniakach o styczniówce, która urodzila chyba w październiku chorą dziewczynkę. I musiałam zamknąć wątek bo już się nakręcałam:baffled: A ja strasznie przeżywam takie historie i jak byłam w ciąży z Majką to 3 m-ce na bb nie wchodziłam bo się naczytałam o chorobach dzieci i odbijało się to na moim samopoczuciu. A teraz przecież muszę uważać na siebie

Agapa ja mam to samo nie oglądam nic ani smutnych histori nie czytam smutnych historii bo myśle ze to moze źle wpłynąć na małego ;(

Maran cudna ta Twoja Majeczka :-) ja tez chce taka :tak:

Wiolcia dzwonilam do konsulatu w Londynie i powiedzieli ze bez zarejestrowania dziecka w Polsce i polskiego aktu urodzenia nie moge wyrobic malemu paszportu,ale 5 marca bedzie u nas w Bristolu spotkanie konsularne i bedzie mozna skladac wnioski o paszporty dla dzieci,juz sie umowilam na spotkanie, wiec jak pojade dowiem sie wszytkiego ;-)

Mloda,Agapcia witajcie :-p

Mloda jak sie niepokoisz to zjedz cos slodkiego i polez na boczku wtedy maly powinien wiecej sie ruszac :tak: ale napewno jest wszystko dobrzee,pewnie ma dzisiaj leniwy dzien...

Agapko tak w koncu maly zasnal,spal dzisiaj raz az 1,5 h jak dla niego to jest sukces,a jutro idziemy na szczepionke mam nadzieje ze dzielnie to zniesie :-p

Edyta ostatnio tez mi stracha napędził nały dzien ani jednego kopniaka nie dostałam a wieczorem jak sie położyłam to masskara chyba miał ważny mecz :-):-)

Powodzenia na szczepionce dla małego ;* :)))

No jeszcze 100 dni i planowany termin porodu ;) :-)
Boze jak to zleciało... ;)

Ostatnia edycja:
Ostatnio brakuje mi na wszystko czasu,a na BB wchodze tylko poczytac co u Was :zawstydzona/y: mam nadzieje ze niedlugo bede czesciej tu bywac...staranka tez niedlugo rusza pelna para,i moze uda mi sie zostac listopadowka :-)

Mloda jeszcze troche i przytulisz syneczka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry