• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Libby a mi się drugi synek marzy- ale tak miałam z Danielkiem-chciałam córcię, urodził się synek-a teraz chcę synka i czuję że będzie córcia

mamitka ja jestem, ale z doskoku, wlaczylam pranie,zdjelam z suszki, zaraz ide wywiesic bo wiruje wlasnie, 4 pralki suchego czekaja do prasowania :/ poscielalam lozeczko i obiadek prawie gotowy:) tylko makaronik sie ugotuje i bedzie pyszotka dzis :) aj ja to makaroniara jestem, nastepne wakacje na jakie wyjade do wlochy obowiazkowo :)

Hej wpadlam na chwilke bo mam przerwe w pracy. Martwi mnie klucie po prawej str chyba mam leki po pozamacicznej :-/ zwariuje do czwartkowej wizyty

A u nas sniegu nie ma ale za to ponury dzien i nic tylko spac sie chce

rurka mnie jak kluje przy owu to tak 1-2 dni

GUMISIA- no to sie narobilas dziś :))a tu dopiero poludnie..no ja też zdjęlam 1 pranie z suszarki ,rozwiesilam to wyprane i jestem w polowie gotowania roslku..ja też uwielbiam makarony :))a spagetti carbonara to moglabym jeść codziennieeeeeeee :))

GOSIANE- rozumiem Cie i Twoj strach-ja teraz w listopadzie czulam tylko klucia po lewej stronie jak juz wiedzialam ,ze w ciąży jestem i ...lipa :((umiejscowila sie na koncówce jajowodu a nie w macicy i po odstawieniu leków na podtrzymanie po tygodniu poronilam(na szczescie obeszlo sie bez zabiegu)
mam nadzieje,ze u Ciebie tym razem bedzie si!! byle do czwartku..chyba ,ze mozesz iść wczesniej.....

mamitka ja tes uwielbiam carbonarre ale za czesto nie robie bo niezla bobma caloryczna :) a dzisiaj klasycznie z sosem pomidorowym i ogromna iloscia ziol i sera ajjj :) dzisiaj musze jeszcze to wszystko poprasowac i chyba zakupy nas czekaja, a jutro jakies genealne zmiana poscieli, prania ciag dalszy, podlogi itp jak sie czyms zajmuje to nie swiruje :)

a u mnie dzis fasolowka.... chodzila za mna jakies 3 dni...wlasciwie za jakies 20 mni powinna byc gotowa...Iwca chodzi z lyzka i reku i na zmiane wola am i siii( jak pokazuje na garnek):-)moja myszeczka....a ja nie jestem za bardzo za makaronami, za ryzem tez nie.... ja jestem typowo ziemiaczany czlowiek...

GUMISIA- dobrze robisz:))trzeba czymś zająć myśli..
ja jutro pojde spacerkiem z rodzinką do sklepu -dzieci na sankach -i kupimy produkty na murzynka i jutro zrobie-weekend jest mi latwiej przejść bo cala rodzinka w domu to sie tak nie myśli o testowaniu,@ itd...:)

WIOLKA- ukochaj Iwę:tak:
i smacznej zupki:)
ja tak lubię jak sie rosół gotuje na wolnym ogniu i potem ma taki suuuper smak:)jeszcze z 40 min i bedziemy z Domisiem wcinac:tak:

reklama
ja ziemniaki makaron ryz kasza siwezutkie pieczywo noooo uwielbiammmmmmm, nie wyobrazam sobi zyc bez tych produktow

kochane ja nie wiem co mi od 3 dni jest ale sie poddaje, dwa dni walczylam dzisiaj odpuszczam i ide sie polozyc bo mi sie oczy zamykaja, bede jak sie obudze:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry