• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil ostatnie ptasie mleczko z biedronki-starczyło mi prawie na tydzień;), ale po drodze były inne 'grzeszki' aż się sama zaczynam teraz chamować;)

reklama
POK- dzięki !!! no i o takie info mi chodzilo :))
ja spotkasz progesteron to wołaj-nastukamy mu razem :))

LIL- no dogadalabyś sie z dziećmi bo nieraz jak tak wciągają slodkości to pytam-co tak jecie jak byście juz mieli nigdy nie dostać?? wiec jak napisalaś ze też tak masz to sie uśmialam :)))))
ale dzieciom to taczkom by sie slodkiego nie nastarczylo :))

LIBBY- co to ta hiszpańska mucha???:)

ZIZI- cześć i powodzenia na ten cykl...ja też zasypana od wczoraj juz ..

SOL- wypróbowane są najlepsze przepisy :))

LIL- ja wciągam prawie cale ptasie mleczko na raz

a Ty też ???

lil jak sie spotkamy to sie przekonasz;-):-ptylko mam nadzieje ze wtedy juz tam fasoleczka bedzie.
libby dawaj przepis ja wszystko zbieram co dobre
zizi bedzie dobrze...
pok chetnie pomoge nastukac progesteronowi
paulina na tydzien.... ? kurde mnie jak najdzie to w ciagu dnia nie ma

Dziewczyny mieszkajace we FR jakie miejsca,miasta,pensjonaty itd mozecie polecic?...chodzi mi o 2,3 dniowy pobyt,bo chcemy z T wybrac sie do FR a nie wiemy gdzie jest najladniej, ale to dopiero na przelomie lipca/sierpnia...

MAMA to jest tai drink- afrodyzjak. Chociaz mi sie wydaje, ze troche spadla Ci motywacja i dlatego ochoty nie ma. Myle sie?

EDYTA- to musisz poczekać az Josephine wróci -Ona mieszka we Fr.:)

ja juz glowe umylam ,wysuszylam ,maluje oko i jade po synka:)

LIBBY- no troche spadla motywacja bo to juz tyle cykli ,ale nic to-wypiję sobie ajerkoniaczku :))

damy rade-kiedyś byl dziki sex a teraz to tak bardziej sie patrzy w kalendarz a to juz fajne nie jest...

Przepis bralam z netu jak chcielismy pikanterii dodac. :-) No i nie potrafie nawet zdjecia dodac, zeby sie zaladowalo do mojego profilu do zalacznikow, a co tu dopiero mowic o wklejeniu go w posta. W takim przypadku nawet SOL nie pomoze. Ja wciaz z komorki pisze, moze to dlatego. Lapciak ma jakas tasme w monitorze do wymiany a moj Pan nie ma czasu kupic. Ja sie nie znam. A dopiero byl w naprawie...
PAULINKO, te slodkosci, to na dziewuszke.... a przynajmniej tak sie naczytalam m. in na bb.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry