WIOLKA1509
Fanka BB :)
mama iwonka dziekuje:-)i ucalowana....
gumisia o najlepsze jest swierze pieczywo z samym maselkiem.....
gumisia o najlepsze jest swierze pieczywo z samym maselkiem.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak ty to zrobiłaś??? Możesz mi to napisać (może na pw żeby wątku nie zaśmiecać) Majka jak miała 8 m-cy to zaczęła dopiero pić z butelki i to tylko herbatki i soki, a kaszę to jak miała chyba 11m-cy. Smoczka wogóle nie uznaje-dla mnie to lepiej bo z tym starszymi to miałam problem z oduczeniem od smoczka. Majka nie potrafi pić z niekapka bo tam jest taki inny smoczek (ustnik) którego ona nie akceptujemama - współczujęa może z sankami pojedziesz po dzieciaki
![]()
Ja chyba moich na sanki wygonie
wiola, agapa - współczujęMy Karolę nauczyliśmy tak że od 8 miesiąca sama spała całą noc a jak jej się pić chciało to miała niekapka w łóżeczku i sama go sobie brała i potem zasypiała dalej
i Emi też chcę tak nauczyć bo nie widzi mi się chodzenie w nocy do pokoju dziewczyn za rok żeby piciu dać
![]()
Odkąd zaczęła pić kaszkę z butelki to i tak jest nieźle bo wcześniej wstawałam do nie co godzinę albo i częściej. Po porodzie przesypiała mi praktycznie całe nocki albo była jedna pobudka.Dlaczego nie myślisz o testowanku? A może warto?Hej Laski:-)
U nas taka śnieżyca, że do jutra to po kolana śniegu będzie
W tym cyklu staram się nie myśleć o testowaniu, w tej chwili tylko piersi bolą:-(
Pozdrawiam Wszystkie![]()