• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama - współczuję :sorry: a może z sankami pojedziesz po dzieciaki :-p :-D Ja chyba moich na sanki wygonie :-p

wiola, agapa - współczuję :sorry: My Karolę nauczyliśmy tak że od 8 miesiąca sama spała całą noc a jak jej się pić chciało to miała niekapka w łóżeczku i sama go sobie brała i potem zasypiała dalej :sorry: i Emi też chcę tak nauczyć bo nie widzi mi się chodzenie w nocy do pokoju dziewczyn za rok żeby piciu dać :no:
Jak ty to zrobiłaś??? Możesz mi to napisać (może na pw żeby wątku nie zaśmiecać) Majka jak miała 8 m-cy to zaczęła dopiero pić z butelki i to tylko herbatki i soki, a kaszę to jak miała chyba 11m-cy. Smoczka wogóle nie uznaje-dla mnie to lepiej bo z tym starszymi to miałam problem z oduczeniem od smoczka. Majka nie potrafi pić z niekapka bo tam jest taki inny smoczek (ustnik) którego ona nie akceptuje:wściekła/y: Odkąd zaczęła pić kaszkę z butelki to i tak jest nieźle bo wcześniej wstawałam do nie co godzinę albo i częściej. Po porodzie przesypiała mi praktycznie całe nocki albo była jedna pobudka.

Hej Laski:-)

U nas taka śnieżyca, że do jutra to po kolana śniegu będzie:szok:

W tym cyklu staram się nie myśleć o testowaniu, w tej chwili tylko piersi bolą:-(
Pozdrawiam Wszystkie :-D
Dlaczego nie myślisz o testowanku? A może warto?

Ja już posprzątałam , śniadanko też zjadłam, nadrobiłam co naskrobałyście i idę inne wątki podczytać

Czesc kobietki! Ja tez juz dotarlam ;) U mnie dzis ok. Zaraz lece zaczac sie pakowac no i wio :-) W Polsce w domku mam

jakiegos lapka i jakis tam necik powolny tez jest, wiec moze uda mi sie podczas tego tygodnia do Was pozagladac

czasem. W poniedzialek ide na pierwsza wizyte do gina to dam Wam znac co i jak :tak:

Moj T wrocil godzinke temu,zjadl i poszedl spac bo wstal o 4-tej,maly teraz sie obudzil,chociaz ogarnelam mieszkanko a pranie wstawie pozniej...no i od poniedzialku dzieciaki maja tydzien wolnego wiec nie bedzie trzeba wczesnie wstawac jupiiiii :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry