• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURKA- no i też smacznie :)

WIOLA- jaaaaaaaaaaa,poprosze serniczka:)
zasiadlam z kawą i ciasteczkami ,ale serniczek uwielbiam :))

reklama
agapa co u was?
my wlasnie jemy obiad

a u mnie w koncu zastala cisza.... Iwa zasnela a mama zasiadla z serniczkiem i sokiem pomaranczowym przed kompem... kogos poczestowac?

tak, ja chcę serniczek i sok uwielbiam to:-D
U nas? Czekam na 5 marca i testuję. Mąż tak ostatnio pracował nad potomkiem że się pozacierał i pow. że narazie post. Ale jak ma coś być to będzie mam taką nadzieję.

Nie mam teraz sił żeby pisać. Dwie złe wiadomości.
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/moja-cytomegalia-46132/index27.html to jest ta pierwsza
a druga to męża babcia w szpitalu i grozi jej amputacja nogi:-(

Jestem na chwile od mojej mamy z domu;)
ide was poczytac

jakos dzis spokojnie;-)

agapa co sie stalo? powiklania jakies

Ja mam pytanie bo mam ogromny prolem z zatrzymaniem wodu puchne jak nie wiem co:-( Znacie jakies sposoby bezpieczne dla staraczki

Ostatnia edycja:
A ja mialam na obiad krem z brokulow i rybke w sosie smietanowym z koprem. Teraz mam smaka na zur slaski, wiec sobie robie :-) ide nadrobic

ewula nie poradze bo sama od tygodnia zauwzylam ze opuchlizna mnie dopadla, ciezko obraczke zdjac i cala jakas taka opuchnieta jestem, nic przyjemnego a ogolnie to zawsze mialam z tym problemy szczegolnie latem, a lot samolotem to juz w ogole dramat dla mnie i nie wiem co mozna na to poradzic, dziewczyny znacie jakies metody tez chetnie skorzystam

hej dziewczyny,
czy można oficjalnie dołączyć do was, staraczek? :) właśnie wróciłam od ginekologa, mam potwierdzone PCO, hiperprolaktynemię i niedoczynność tarczycy. dostałam receptę na bromergon i zalecenie - rozpocząć starania, bo im dłużej będziemy zwlekać, tym mniejsze będą szanse... czeka mnie teraz kolejna poważna rozmowa z narzeczonym, który, jak to facet, wolałby decyzję o dziecku odłożyć na 'kiedyś'. a ja się boję, że dla mnie tego 'kiedyś' nie będzie...

trzymajcie kciuki, żeby rozmowa poszła dobrze...

agapa a co sie dzieje z babcia?wlasnie przeczytalam co ta dziewczyna namisala o cytomegali.... to straszne ile przechodzi
risa witaj:-)rozgosc sie u nas i pisz jak najczesciej..
i wedle zyczenia&&&&&&&&&&&&&&&&zacisniete

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry