• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWULA, GUMISIA trzeba znalezc przyczyne. A tak na chlopski rozum, to trzba ograniczyc spozywanie soli, stanie i przydalby sie masaz limfatyczny. Z medycyna mam tyle wspolnego co w hospicjum pomagam przy pacjentach i pacjentom, wiec wyrocznia nie jestem. RISA witaj :-) tez &&&&&&&&&&&&& trzymam

reklama
Jestem na chwile od mojej mamy z domu;)
ide was poczytac

jakos dzis spokojnie;-)

agapa co sie stalo? powiklania jakies

Ja mam pytanie bo mam ogromny prolem z zatrzymaniem wodu puchne jak nie wiem co:-( Znacie jakies sposoby bezpieczne dla staraczki

U babci paskudziła się pięta. w niedzielę była cała czarna, w pon. pojechali z nią do lekarza ten pow. martwica, ale oczyscił i pow. że nie jest tak źle. Babcia nie wyraziła wtedy zgody na szpital. Dziś zasłabła, wezwali pogotowie i miała za wysoki cukier. Zabrali do szpitala a tam na wewnętrzny ale potem przenieśli na chir. ze względu na nogę. Dziś martwica była już na całej stopie podobno. Lekarz pow. wprost że albo amputują je nogę albo umrze:szok:
Poza ciążą wiem że dają zioła moczopędne a w ciąży... nie mam pojęcia.

hej dziewczyny,
czy można oficjalnie dołączyć do was, staraczek? :) właśnie wróciłam od ginekologa, mam potwierdzone PCO, hiperprolaktynemię i niedoczynność tarczycy. dostałam receptę na bromergon i zalecenie - rozpocząć starania, bo im dłużej będziemy zwlekać, tym mniejsze będą szanse... czeka mnie teraz kolejna poważna rozmowa z narzeczonym, który, jak to facet, wolałby decyzję o dziecku odłożyć na 'kiedyś'. a ja się boję, że dla mnie tego 'kiedyś' nie będzie...

trzymajcie kciuki, żeby rozmowa poszła dobrze...

Pewnie że możesz dołączyć. Ja też miąłam rozmowę z mężem i wiem co przeżywasz. Powiedz mu jakie są rokowania i może to zrozumie że nie ma na co czekać. Zaglądaj do nas jak najczęściej i & za staranka i rozmowę. Napisz co narzeczony na to.

libby ja raczej naleze do tych co malo losa, latem na upaly jedynie oklady chlodne i nogi do gory pomagaja, i czasem od zmywania jeszcze mam opuchniete, wiec pozostaje zmyarka, wiec nie mam pojecia jaka moze byc przyczyna, nauczylam sie z tym zyc i unikac pewnych rzecyz jak mowisz sol, alkohol( po tym jest masakra) zmywanie, wysilek fizyczny przy goracu i tyle

Moj synus bedzie gral w tej samej druzynie co synus MLODEJ. Albo tak jak ja nie moze doczekac sie zurku ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki przepraszam, że tak Was nagle opuściłam przed południem, ale się zrobiło zamieszanie, bo miałam gości i ledwo się ogarnęłam.

Mowa była o ptasim mleczku - Mamuś na pewno zjadłabym całe - ale staram się ograniczać - bo opona mnie opuścić nie chce.

LIL- witaj kochana,goście mówisz :))

POK- oby szybko poszlo z oknami :)

GUMISIA,LIBBY- papaśki.

ja też odgrzewam zupke bo za 25 min,bedzie Tom...wlaśnie byl mechanik-wziął auto bo trzeba wymienić amortyzatory z tylu bo w tym m-cu przegląd i trzeba to zrobić..

dzieci piją actimel i rysują...pada śnieg a w domku ciepelko--hmmmm jak milusio:)

WIOLA- serniczek dojechal-pyyycha :)

reklama
Poszły wszystkie??? Ja tak dziś pojawiam się i znikam :)))

Risa witaj i powodzenia w staraniach! I oby narzeczony był tego zdania, co Ty!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry