• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALEMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
h025.gif

Mikusia
- nie odkładaj może na tak długo starań - wiem, że terazbędziesz się bać, ale w końcu będzie dobrze...Wiadomo jaka przyczyna u Ciebie?? Ściskam mocno!

reklama
Mamuś sama widzisz co się dzieje u zafasolkowanych - teraz rozumiem znaczenie tych pierwszych trzech miesięcy...Ciąża Maciusiowa mnie nastawiła na to, że jest łatwo i przyjemnie - ale różnie bywa - a trzeba się w każdej sytuacji odnaleźć i iść do przodu...

PALEMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
h025.gif

Mikusia
- nie odkładaj może na tak długo starań - wiem, że terazbędziesz się bać, ale w końcu będzie dobrze...Wiadomo jaka przyczyna u Ciebie?? Ściskam mocno!

ponoc jakas wada genetyczna od poczatku cos moglo byc nie tak, moze dlatego ze zaszlam w ciaze po odstawieniu tabsow,organizm sie nie oczywscil, czekamy na wyniki bede za 3 tyg. a jesli chodzi o staranka narazie nie mozemy, chcemy wziasc slub koscielny za rok w lipcu i moze dopiero wtedy:)

już w domciu;)

mikusia cieszę się ze jesteś skarbie jesteśmy z Tobą

nagapalma hej co tam u ciebie słychać?

mama a u mnie w domu bałagan i nie mam takiego sielankowego nastroju, jednym słowem bez kija nie podchodz

LIL- no dokladnie....zaciskam &&&&,zeby tym razem dzidzia zostala pod sercem do samego porodu :)

EWULA- wal!!!! to Ci ulży-wal
choćby w ścianę

a co sie stalo?????

Ostatnia edycja:
Mikusia jak była wada genetyczna to pewnie dobrze, że tak się stało, choć marna to pociecha wiem - ściskam Cię bardzo mocno i trzymam kciuki, żeby Twoje plany poszły po Twojej myśli!

Mamuś
dziękuję i wiesz, że Tobie życzę tego samego :))))))))))

Ewula witaj!!!!!!!!!

Babeczki kochane!

Właśnie wleciałam z roboty i za 15 minut przychodzi 3 ludzi oglądać nasze mieszkanko, które chcemy sprzedać! Proszę o kciuki!!!

Potem napiszę więcej! :*:*:*

reklama
Mary- trzymamy kciuki!!!!!!!

Ewula- ja na nerwa biore sie za porzadki- wlasnie czekaja mnie ogromne Himalaje do prasowania:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry