• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL- cześć kochana:) czekam na przepis na ciasto czekoladowe :)))

EDYTA- suuuuuuper!!ciesze sie z Tobą :)))dzieki za przepis

LIBBY- cześć :)) no pewnie,ze nie zaszkodzą tylko,ze z ochotę kiepsko no nic-wieczorem wezmę męża w obroty to moze i ochota przyjdzie..

SOL- juz mi Edi podala-dziekuję i Tobie za chęci :)

PAULINA- chudzinka,chudzinka-ja tez wczoraj pisalam,ze zgrabna ciążowa mama z Ciebie :))

reklama
Mamuś jak tylko dostanę przepis to wyślę!

No Paulinka naprawdę zgrabnie wyglądasz - mi się wydaje, że mi szybko się opona zrobi, bo ja nie mam umiaru w słodyczach. Jak ostatnio np. jadłam wspomniane wyżej ciasto czekoladowe to zamiast jednego kawałka zjadłam sześć - jakbym się bała, że już nigdy ciasta nie zobaczę :) Szkoda gadać hehe :)))

Ale dziś zasuwają te posty!

dzięki za komplementy kobietki-wy wiecie dobrze jak posłodzić ciężarnej i poprawić humor;-)

Lil no ja właśnie się boje bo ostatnio ptasie mleczko jest u mnie na topie

paulina u mnie szybko bylo widac brzuszek z Iwa... ciagle bym jadla i jadla .... a teraz pewnie mam wiekszy brzuch nioz ty masz teraz ciazowy..... wiec w drugiej ciazy to dopiero bede wielka

PAULINKO faktycznie drobniutka jestes, ale brzusio przesliczny. Ja swojego brzuchola nie wstawie. Nie umiem. MAMA hiszpanska muche? Z przyjemnoscia zaserwuje :-)

LIL- aaahahahahaha- sie uśmialam -jak byś juz miala ciasta nie zobaczyć :))moje dzieci tak mają :)))))))))))))))))))))

SOL- dziękuje:)
myślalam,zeby iść po Domisia z sankami ,ale przecież ja chce w ciąże zajść to nie bede sie przemęczać nie :))???:))
Tomi jutro z Nimi pójdzie :)

LIBBY- a co to ta hiszpańska mucha ???

mama :-p a ja swój sprawdzony podesłałam :-p ale sama wybierzesz :-)

lil - gdzieś miałam pyszne czekoladowe z alkoholem :-) pychotka - a jak się nim cudnie schlać można :-D

wiola - jak chcesz mój to zaraz podsyłam :-)

Spadam laski bo mąż wrócił :-D

Hej,
Mam przerwe teraz na francu, wiec was podczytalam i witam się piatkowo. Po lekcjach spotykam się z kumpela i troche to potrwa :)
Co do owu i klucia pytalam wczoraj gina i jest tak, że w tej samej okolicy moga kluc inne niż jajnik organy. A jajnik moze kluc przed owu jak pechol rosnie, w trakcie jak peka i po, bo zostaja jeszcze resztki plynu. A potem moze znow kluc nawet na tydzien przed @. Kazal się kluciem nie sugerowac tylko testami, tempka i sluzem, bo inne znaki moga być mylne. Aczkolwiek u mni jak widac tempka skoczyla a owu nie było. Hormon rosnie ale szybciutko opada. Jak go spotkam to mu nastukam. Glupi progesteron!

Buzi

No Mamuś to bym się z Twoimi dziećmi dogadała!

Wiolka na pewno takiego brzuszka teraz nie masz! Chociaż mój brzuch po ciąży też rozciągliwy - raz jak się najadłam to aż sama nie mogłam uwierzyć jak w lustro popatrzyłam - dosłownie jak nasza Paulinka na zdjęciu!

Paulinka ale cały kartonik ptasiego mleczka wciągasz?

Hej PoczkUUUU!

reklama
Hej Laski:-)

U nas taka śnieżyca, że do jutra to po kolana śniegu będzie:szok:

W tym cyklu staram się nie myśleć o testowaniu, w tej chwili tylko piersi bolą:-(
Pozdrawiam Wszystkie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry