• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hah gosiane dzięki, ja już do was wcześniej zaglądałam :P
Tak się zastanawiam, bo mi koleżanka (oczywiście koleżanka podsuneła, powiedziała etc etc), że jeśli taka ciemna krecha jest po 5 dniach od tamtej bladziochy, to czy może to być bliźniacza ciąża.... Trochę mi ciężko w to uwierzyć, ale spytać chyba warto :-)
Tutaj zdjecie
Zobacz załącznik 331604

aelreda mysle ze jedynie badanie laboratoryjne betaHCG moze wykazac ewentulnosc blizniaczej ciazy. Trzeba widziec jakie sa wartosci hormonow ale i tak 100% pewnosc daje usg dopiero.

Trochę przeraża mnie fakt, że mogą być bliźniaki...chociaż cały czas czuje intuicyjnie jedno dziecko :-)
Ale jak będą bliźniaki to będą bardzo kochane :-)

Sergiee mi na testach wychodziłą jedna kreseczka, później niby dwie - ale ta druga ledwo, ledwo widoczna. I kupiłam test elektroniczny - kosztuje około 8 funtów - w Tesco można kupić. Jest rewelacyjny - wyskakuje potwierdzenie ciazy ( lub nie ) : PREGNANT i pokazuje który tydzień ciazy. W tym samym dniu powtórzyłam zwykły - paskowy - i nadal nie wskazywał na ciąże. Więc polecam elektroniczny :)

Witam Wszystkie Kobietki i przepraszam, że tak wtrąciłam sie do wątku :)

hello babki:-)

siostra właśnie pojechała-było przemiło i sympatycznie:tak::tak:

tu jak zawsze weekendowo nikogo nie ma:-p

SERGII- dzieki za smska-trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo brak @ i tempka rewelka:tak::-p
Gumisia- gratki II kresek szczęściarko:-D

tyle wiem bo tyle mi Sergii napisała w smsku..nie mam szansy nadrobić..

pamiętam ,ze JOS miała chyba dziś czy wczoraj gina-jakie wieści????????????

uściski dla wszystkich:tak:

hej wszystkim :)

mama : hej !!! super ze pobyt sie udal

dopiero teraz dotarlam bo po drodze od gina zahaczylam o centrum handlowe i zeszmy mi jakies 2,5 godziny tam :)

no i ... : wszystko jest ok, mamy zielone swiatlo do dzialan kiedy tylko chcemy :)

jos- no to suuuuuper !! bardzo sie ciszę ,ze wszystko si i ,ze możecie działać:tak::-D:-D:-D:-D
no to moja droga......do pracy:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry