• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionek poczekaj Tobie tez to szybko zleci :-)
Jak dowiedziałam się o ciązy to na początku mi się to taak ciągło ze ja nie moge a teraz kiedy wypchało mi brzuszek do pszodu a to było gdzieś pod koniec 5mc to czas tak szybko leci ;-)

No a za tydzien zaczynamy 7miesiąc ;-)

no mam nadzieje , ze szybko zleci , bo ja to najlepiej sie nie czuje do tego wiec juz chce koniec 3 miesiaca i mam nadzieje , ze wstapi we mnie ta energia o ktorej tak pisza :))

jestem, nie moglam zasnac
niom tez tak mysle dla pewnosci zeby sie umowic na 7 tydzien czyli to bylo by jas po tym weekendzie za 2 tyg, zobaczymy co on powie
ustalilismy z mezem ze prawie nikomu nie mowimy, tzn wie przyszla babcia bo wyjatkowo w ciazy dziala mi na nerwy :) i powiem przyjaciolkom, bo one zawsze sa ze mna, a rodzinie chcemy powiedziec na wiekanoc o ile sie wczensiej nie domysla, a to wtedy juz bedzie koniec pierwszego trymestru :)
niezly plan co :)
a co gotujecie weekendowo, ja dzis wolne ale na jutro i pn mam pyszniutki plan :) i moze nawet jakies ciacho wskoczy do repertuaru :)

ooo to cos ala leczo chyba jest tak ?
ja jestem zalamana tym co sie dzieje z naszymi organizmami i staram sie eliminowac z kuchni takie chemiczne dodatki, fakt ze samemu ciezko uzyskac smak pewnych sosow ale staram sie, najgorzej z rzeczami z puszki bo uwielbiam salatki z ich udzialem, ale od czasu do czasu nie zaszkodzi, a tak staram sie jak najwiecej rzeczy robic sama, i jak najrzadziej jadac rzeczy ktorych swiezosci i jakosci pewna nie jestem,
tak jak sergi podawala linka, niedlugo przez to jedzenie bedziemy mieli tyle toksyn ze same chorobska beda:(
kurcze ktoras z ciezarnych tak miala ze zimno jej bardzo bylo ?? nie wiem co sie dzieje, w pierwszej ciazy temperaturka wysoka dusznosci goraco itp, a teraz jest mi tak piekielnie zimno od jakis 5 dni ze nawet kapiel nie pomaga gorace picie koc nic doslownie, lodowate rece non stop i ogolnie ciezko mi sie rozgrzac

Asionek nie wiem czy Ciebie pytałam masz juz jakieś przeczucia co do płci dzidzi? ;-)

Mój mały to ma dzisiaj leniwy dzień ;-)

jakos nie mam jeszcze przeczucia ;) ja chcialabym chlopca , a maz dziwczynke hehe

Gumisia plan dobry :)
ja nie gotuje nic :( wczoraj od ponad tyg. zrobilam cokolwiek w kuchni , a tak to nawet nie wchodze do niej , bo to sie zle konczy :(

co do zimna to ja tak mialam ... dopiero teraz powoli przechodzi , ale trzeslam sie z zimna strasznie , a u nas jest cieplo wiec wogole dziwne to bylo :)

gumisia idz w 8 t.c mniej nerwów będziesz mieć :-) i myśl pozytywnie, teraz nie może być inaczej jak DOBRZE innej opcji nie ma :-)

reklama
heheh asionek to ciezko bedzie was pogodzic z ta plcia:)
ja musze meza porozpieszczac poki wiekszych objawow zapachowo smakowych nie mam :)
mlodam 8 to juz za pozno, on kazalmi w 6 przyjsc ale ja jakos wydluze to o kika dni i pojde w 7, w razie czego nie chce pozniej sobie pluc w kasze, a w 7 juz musi byc, nie ma innej opcji po rowny tydzien temu mialam bole implantacyjne wiec owulacja byla 2 tygodnie temu wiec serduszko kolo 42,43 dnia cyklu powinno bic jak dobrze licze, a ja planuje wizyte na 46 o ile on nie kaze pzyjsc wczesniej bo tez moze chciec mnie obejzec wczesniej ze wzgledu na tamto poronienie to klucic sie z nim lepiej nie bede :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry