Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wierz w toMojego G. w rodzinie był pogrzeb w październiku i też denat "przeleżał" niedzielę... Ja tak samo slyszałam o tym przesądzie i strasznie się bałam, ale nic się nie stało kompletnie! A tylko człowieka nerwy zjadają...
![]()
![]()
Ja nie wierzę w przesądy, ale zobaczcie jaki dziwny zbieg okoliczności i przez to człowieka nerwy biorą. Tym bardziej że Maja nigdy jeszcze nie gorączkowała a teraz taka wysoka temp.oooo serginowy avatar
czego tu sie bac? przesad to tylko przesad, czyli z grubsza bzdura. Z teorii prawdopodobienstwa wynika, ze moze sie czasem sprawdzic ale po pierwsze jak sie chce wierzyc to wszystko da sie zinterpretowac dla udowodnienia zasadnosci przesadu a po drugie po prostu czasem "shit happens". przesady biora sie z tego, ze ludzie lubia szukac wyjasnienia zdarzen i nieszczesc oraz stad, ze straszac mozna kogos kontrolowac.
Ja tam w przesady nie wierze ani przez sekunde... Nawet nie zwracalam nigdy uwagi czy u nas w rodzinie ktos "przelezal przez niedziele" - a jak zmarl w sobote to przez noc pogrzeb trzeba organizowac? a jak po wypadku dlugo trwa identyfikacja zwlok i przelezy przez niedziele to tez sie liczy? straszna bzdura)) trzeba sie z tego smiac a nie sie bac
![]()

Trzymam kciuki i czekamy na wieści.serg : poki @ nie ma to nadzieje jest
rob sikacze rob
ja dzis wizyta u ginazobaczymy co powie po poronieniu ...
Kochana nic się nie działo, ja marudzę od kilku dni i to wszystkoo kurcze pieczone ale naskrobalyscie.... chyba sobie odpuszcze doczytywanie.... przepraszam.... dzialo sie cos jak mnie nie bylo?
sergi jak tam weekendzik?

Z jednej str. to dobrze, bo szybciej jej ciąża zleciałaserge no to czekami na kolejny tesci... a w ramach pozytywnego myslenia mojej siostrze dwie krechy pokazalu sie dopiero w jakims 12 tyg ciazy... nie wiem dlaczego tak....zrobila 7 testow przez ten czas i dopiero ten ostatni pokazal IIkrechy... ale byla zaskoczona jak na usg okazalo sie ze ciaza jest juz taka duza....bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&
mlodamamusia jak tam? wyspana?