• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc kochane,
sergi nie martw sie u mnie wczoraj dopiero bladzioszek i tez czulam ze za wczesniej robie test, nastepny zrobie jutro albo w pn tak zeby nawet zobaczyc czy krechy ciemniejsze bo na bete narazie nie ide i bede spokojniejsza
maz juz wie, ja sie uplakalam on sie ucieszyl ogolnie smiechu bylo :)
ale martwie sie bo wczoraj sie przytulalismy, on rano wstaje do pracy z katerm bolem gardla, rozlozylo go strasznie i boje sie zeby mnie zarazil :(

Gumisia, Serg mam nadzieję, że Wasze pozytywne testy będą dopiero początkiem radosnej fali pozytywnych testów :)) Czekam na to niecierpliwie!

Od Marcepanka newsa nie ma???

Przesyłam Wam buziaczki i póki co zmykam. Dziś dzień z rodzinką.

Gumisia, Lil_Maja cześć Słodziaki :tak: :-)

gumisia szczerze mówiąc, to te moje testy to też chyba do d.. niepodobne :dry: mam takie najprostsze, paskowe, takie jak zazwyczaj owulacyjne robią :dry: muszę chyba jakiś 'normalny' zakupić :tak: I ja też w poniedziałek robię kolejny :laugh2:

lil_maja sama się dziwę, że tak szaleją te temperatury :-) I chyba dzięki temu się nie podłamuję wynikiem testu ;-) A jeszcze nigdy nie miałam tak wysokich, odkąd mierzę i w ogóle - dzisiaj jest przełomowy dzień, pierwszy raz w historii przy porannym mierzeniu mam powyżej 37! ;-) hih...

Serg coś doczytałam, że Ty masz te testy paskowe - one słyszałam nie są najlepsze - skocz kupić jakiś zwykły test - powinien jutro wyjść! Przy takich tempkach to moim zdaniem pewnik, że fasola jest :)

witaj lil:-)
mloda no to super... jeszcze troche i bedziesz miala synka przy sobie
sergi sliczny suwaczek:-). a wiesz przypomnialas mi... ja jak robilam test w dzien spodzeiewanej@ z testem takim najtanszym(taki paseczek tylko) to jedna krecha mi wyszla....z porannego siusiu... pod wieczor sie wkurzylam ze @ jeszcze nie ma , poszlam do apteki i kupilam drozszy... i byly druga bladzizna...po kilka dniach juz byla widoczna nawet na tych tanich testach
aha robie babeczki z masa mleczko-czekoladowa... poczestowac kogos?
a na obiad frytki i nugetssy z kurczaka

reklama
czesc, myślałam o was w nocy:-)
Ta nocka znowu koszmarna. Majeczka miała prawie 40st. gorączki i do tego jakieś zwidy i takie coś jakby drgawki. Dopiero o 3.00 jak jej temp. spadła do 37.8 to w miarę spokojnie zasnęłam. Rano znowu miała prawie 39 i dostała czopek. Ale mam nadzieję że najgorsze za nami.

Nie wierz w to :no: Mojego G. w rodzinie był pogrzeb w październiku i też denat "przeleżał" niedzielę... Ja tak samo slyszałam o tym przesądzie i strasznie się bałam, ale nic się nie stało kompletnie! A tylko człowieka nerwy zjadają... :dry: :no:

oooo sergi :) nowy avatar :)

czego tu sie bac? przesad to tylko przesad, czyli z grubsza bzdura. Z teorii prawdopodobienstwa wynika, ze moze sie czasem sprawdzic ale po pierwsze jak sie chce wierzyc to wszystko da sie zinterpretowac dla udowodnienia zasadnosci przesadu a po drugie po prostu czasem "shit happens". przesady biora sie z tego, ze ludzie lubia szukac wyjasnienia zdarzen i nieszczesc oraz stad, ze straszac mozna kogos kontrolowac.
Ja tam w przesady nie wierze ani przez sekunde... Nawet nie zwracalam nigdy uwagi czy u nas w rodzinie ktos "przelezal przez niedziele" - a jak zmarl w sobote to przez noc pogrzeb trzeba organizowac? a jak po wypadku dlugo trwa identyfikacja zwlok i przelezy przez niedziele to tez sie liczy? straszna bzdura :))) trzeba sie z tego smiac a nie sie bac :)
Ja nie wierzę w przesądy, ale zobaczcie jaki dziwny zbieg okoliczności i przez to człowieka nerwy biorą. Tym bardziej że Maja nigdy jeszcze nie gorączkowała a teraz taka wysoka temp.:szok:

serg : poki @ nie ma to nadzieje jest :)
rob sikacze rob :)
ja dzis wizyta u gina :) zobaczymy co powie po poronieniu ...
Trzymam kciuki i czekamy na wieści.

o kurcze pieczone ale naskrobalyscie.... chyba sobie odpuszcze doczytywanie.... przepraszam.... dzialo sie cos jak mnie nie bylo?
sergi jak tam weekendzik?
Kochana nic się nie działo, ja marudzę od kilku dni i to wszystko:-D

serge no to czekami na kolejny tesci... a w ramach pozytywnego myslenia mojej siostrze dwie krechy pokazalu sie dopiero w jakims 12 tyg ciazy... nie wiem dlaczego tak....zrobila 7 testow przez ten czas i dopiero ten ostatni pokazal IIkrechy... ale byla zaskoczona jak na usg okazalo sie ze ciaza jest juz taka duza....bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&
mlodamamusia jak tam? wyspana?
Z jednej str. to dobrze, bo szybciej jej ciąża zleciała:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry