• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o kurcze pieczone ale naskrobalyscie.... chyba sobie odpuszcze doczytywanie.... przepraszam.... dzialo sie cos jak mnie nie bylo?
sergi jak tam weekendzik?

reklama
Wiolka pozytywnie rozpoczęty :-) sikacza robiłam dzisiaj, ale I krecha :dry: chociaż temperatura skoczyła znowu, dzisiaj już 37,14! :szok: No i też właśnie dzisiaj mam termin @, ale już wiem, że nie przyjdzie na pewno dzisiaj ani jutro, bo zawsze na 2 dni przed tempka spada a tutaj znowu skok... :zawstydzona/y:

sergi a jakby patrzec na najdluzszy cykl to kiedy @ musialaby przyjsc?
kurde nie moglo by to wszystko byl latwiejsze? sliczna temp....robisz tescik i sliczne dwwie krechy ... a tak czlowieku siedz i sie zastanawiaj o co chodzi....
raczej nie masz mozliwosci robienia bety no nie?

sergi a jakby patrzec na najdluzszy cykl to kiedy @ musialaby przyjsc?
kurde nie moglo by to wszystko byl latwiejsze? sliczna temp....robisz tescik i sliczne dwwie krechy ... a tak czlowieku siedz i sie zastanawiaj o co chodzi....
raczej nie masz mozliwosci robienia bety no nie?

Najdłuższy cykl miałam 34 dniowy, a dzisiaj jest 35 dzień... :zawstydzona/y: I zawsze na 2-3 dni przed spadała tempka, a teraz - jeszcze bardziej w górze! :happy2: A bety nie mam jak zrobić, sama wiesz, jakie mają podejście do tego na wyspach... :cool:

sergi no niestety wiem... ciaza do 12 tyg to nie ciaza i jezeli zaczyna sie poronienie to nic z tym nie robia....straszne...
skarbie normalnie nie wiem co ci poradzic...chyba nie mozliwe zeby jeszcze bardziej cykl ci sie wydluzyl co?
jos milego dnia... i powodzenia u gina... obys uslyszala same dobre wiesci

Witam kochane ;*

przepraszam ze nie weszłam juz potem na kompa ale tak strasznie głowa mnie bolała ze jak przyszłam ze szkoły to zaraz poszłam spać ;-)

A wy co tam moje kochane ?;**

GUmisia Gratuuuluje!;** ;-)
Agapa zdrówka dla Maji ;* ;-)
Sergii 3mam kciukasy! ;* :-) ;-)
Jos 3mam kciuki za wizyte ;-) wszystko bedzie dobrze !;-)

Wiolka teoretycznie jakieś "szanse" na wydłużenie cyklu są, chociaż nie sądzę - nie przy takiej temperaturze, i to jeszcze utrzymującej się od kilku dni! :szok::-D
Mlodamamusia Buziaki :-) A jak się dzisiaj czujesz?... :-) Dziękuję za kciuki :tak:

reklama
serge no to czekami na kolejny tesci... a w ramach pozytywnego myslenia mojej siostrze dwie krechy pokazalu sie dopiero w jakims 12 tyg ciazy... nie wiem dlaczego tak....zrobila 7 testow przez ten czas i dopiero ten ostatni pokazal IIkrechy... ale byla zaskoczona jak na usg okazalo sie ze ciaza jest juz taka duza....bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&
mlodamamusia jak tam? wyspana?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry