Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witaj lil:-)
mloda no to super... jeszcze troche i bedziesz miala synka przy sobie
sergi sliczny suwaczek:-). a wiesz przypomnialas mi... ja jak robilam test w dzien spodzeiewanej@ z testem takim najtanszym(taki paseczek tylko) to jedna krecha mi wyszla....z porannego siusiu... pod wieczor sie wkurzylam ze @ jeszcze nie ma , poszlam do apteki i kupilam drozszy... i byly druga bladzizna...po kilka dniach juz byla widoczna nawet na tych tanich testach
aha robie babeczki z masa mleczko-czekoladowa... poczestowac kogos?
a na obiad frytki i nugetssy z kurczaka
dziewczynki ja przepraszam ze znowu o sobie, ale powiedzcie kiiedy mozna juz zobaczyc serduszko na usg? bo niby 21 dnia zycia zaczyna bic, tylko jak to dokladnie wyliczyc, ja mam teraz 30dc, a chciabym sie umowic do lekarza tak zeby juz zobaczyc serduszko
jos - ja bym na twoim miejscu nie sugerowala sie tym kiedy zaczely sie starac inne kobiety po ciazy biochemicznej, bo kazda z nas ma inny organizm i jesli masz gina, ktory cie zna od dluzszego czasy, to bedzie wiedzial co z Toba zrobic i jemu bym zaufala. Z tym odczekaniem 2 m-cy to nie jest glupie - chodzi o to, zeby hormony doszly do siebie calkowicie.
przeciez Tobie laska nie jest potrzebny gin o nieplodnoscipamietaj, ze gin, ktory sie zajmuje na codzien nieplodnoscia ma inne spojrzenie niz gin "zwykly", moze miec zaszufladkowane opinie. zatem jesli Ciebie bepzlodnosc nie dotyczy to dobrze, ze nie chodzisz do gina od takiego problemu
![]()
serg : poki @ nie ma to nadzieje jest
rob sikacze rob
ja dzis wizyta u ginazobaczymy co powie po poronieniu ...
witaj lil:-)
mloda no to super... jeszcze troche i bedziesz miala synka przy sobie
sergi sliczny suwaczek:-). a wiesz przypomnialas mi... ja jak robilam test w dzien spodzeiewanej@ z testem takim najtanszym(taki paseczek tylko) to jedna krecha mi wyszla....z porannego siusiu... pod wieczor sie wkurzylam ze @ jeszcze nie ma , poszlam do apteki i kupilam drozszy... i byly druga bladzizna...po kilka dniach juz byla widoczna nawet na tych tanich testach
aha robie babeczki z masa mleczko-czekoladowa... poczestowac kogos?
a na obiad frytki i nugetssy z kurczaka
dziewczynki ja przepraszam ze znowu o sobie, ale powiedzcie kiiedy mozna juz zobaczyc serduszko na usg? bo niby 21 dnia zycia zaczyna bic, tylko jak to dokladnie wyliczyc, ja mam teraz 30dc, a chciabym sie umowic do lekarza tak zeby juz zobaczyc serduszko