• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczynki ja przepraszam ze znowu o sobie, ale powiedzcie kiiedy mozna juz zobaczyc serduszko na usg? bo niby 21 dnia zycia zaczyna bic, tylko jak to dokladnie wyliczyc, ja mam teraz 30dc, a chciabym sie umowic do lekarza tak zeby juz zobaczyc serduszko

reklama
witaj lil:-)
mloda no to super... jeszcze troche i bedziesz miala synka przy sobie
sergi sliczny suwaczek:-). a wiesz przypomnialas mi... ja jak robilam test w dzien spodzeiewanej@ z testem takim najtanszym(taki paseczek tylko) to jedna krecha mi wyszla....z porannego siusiu... pod wieczor sie wkurzylam ze @ jeszcze nie ma , poszlam do apteki i kupilam drozszy... i byly druga bladzizna...po kilka dniach juz byla widoczna nawet na tych tanich testach
aha robie babeczki z masa mleczko-czekoladowa... poczestowac kogos?
a na obiad frytki i nugetssy z kurczaka

Po proszę frytki :D
mam strasznego smaka :D

dzień dobry wszystkim :D

dziewczynki ja przepraszam ze znowu o sobie, ale powiedzcie kiiedy mozna juz zobaczyc serduszko na usg? bo niby 21 dnia zycia zaczyna bic, tylko jak to dokladnie wyliczyc, ja mam teraz 30dc, a chciabym sie umowic do lekarza tak zeby juz zobaczyc serduszko

Ja jak byłam tak 5-6 tydz. to był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy i dziecko miało kilka mm ale serduszka nie widziałam.
dopiero na kolejnej wizycie po ok. m-cu. Ale kiedy najwcześniej to nie wiem

hmm to zobaczymy kiedy lekarz zaproponuje wizyte, cierpliwie i grzecznie czekam z nadzieja ze wszystko jest ok:)
ja dzisiaj tylko kopytka sobie gotuje bo maz wroci wieczorkiem i mowil ze on cos przygotuje wiec mam luzik :)
lece sie polozyc bo pozniej jade na zakupy i czuje ze mnie to wymeczy, a jaks takie niedospana jestem wiec sobie polezakuje :)
wiolu mnie juz wykresl z testowania :)

hejka :-)

odnośnie serduszka dzidzi to moja gin mówiła, że powinno się pojawiać i być widoczne w 6tc (od zapłodnienia).
Ja na 1 wizycie byłam w 6 t.c (od zapłodnienia w 4 t.c) i było to zdecydowanie za wcześnie, ale biorąc pod uwagę fakt wcześniejszych strat chciałam jak najwcześniej bo spodziewałam się ze da mi leki na podtrzymanie. ja na kolejnym byłam w 10 t.c (od OM czyli od zapł. w 8 t.c) i serduszko ładnie biło :-) ale gdyby nie straty nie szła bym tak wcześnie, potem miałam stracha i stres czy tam serduszko się pojawi...

Ostatnia edycja:
sergi no tempka ci skoczyla ladnie :-) faktycznie zrob zwykly test a nie paskowy. Ja dzien przed @ tez mialam tylko I wiec trzymam &&&&&&&&&.

jos trzymam &&&&&&& za wizyte, mam nadzieje ze juz bedziecie sie mogli starac o dzidzie :-) daj znac co ci lekarz powiedzial.

agapa wspolczuje choroby malutkiej, bidusia mala. Oby jej juz chorobsko przeszlo i dalo spokoj.

gumisia ja w 6tc 0 d tez pecherzyk widzialam tylko i malusienka kropeczke ale na serduszko mam czekac jeszcze 2 tyg i wtedy mam kolejna wizyte.

hej ;) wpadlam zyczyc milego weekednu przeslac troche <<<<<<<<<<<<<<<< i potrzymac &&&&&&&&&&&& ;)

Agapa zdrowka dla malej !! oby to juz koncowka byla ...trzymajcie sie :)

jos - ja bym na twoim miejscu nie sugerowala sie tym kiedy zaczely sie starac inne kobiety po ciazy biochemicznej, bo kazda z nas ma inny organizm i jesli masz gina, ktory cie zna od dluzszego czasy, to bedzie wiedzial co z Toba zrobic i jemu bym zaufala. Z tym odczekaniem 2 m-cy to nie jest glupie - chodzi o to, zeby hormony doszly do siebie calkowicie.
przeciez Tobie laska nie jest potrzebny gin o nieplodnosci :) pamietaj, ze gin, ktory sie zajmuje na codzien nieplodnoscia ma inne spojrzenie niz gin "zwykly", moze miec zaszufladkowane opinie. zatem jesli Ciebie bepzlodnosc nie dotyczy to dobrze, ze nie chodzisz do gina od takiego problemu :)

ja tez nie mialalm problemow z niepolodnoscia ...
gin byl bardzo polecany jako dobry specjalista wiec poszlam do niego
dopiero pozniej po jakims czasie dowiedzialam sie , ze ma tez specjalizacje i robi np. in vitro
nie sadze , zeby byl zaszufladkowany , jest swietnym specjalista , ktory zna sie na rzeczy i nie przegina w zadna ze stron , wprost przeciwnie dosc twardo stapa po ziemi
do niego chodza "normalne" kobiety bez problemow w wiekszosci , jak rowniez i ja
jezeli to mialo byc przytykiem do mnie i mojego gina to troche sie pomylilas w osadach ;)

serg : poki @ nie ma to nadzieje jest :)
rob sikacze rob :)
ja dzis wizyta u gina :) zobaczymy co powie po poronieniu ...

powodzenia na wizycie !!! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& ;)

witaj lil:-)
mloda no to super... jeszcze troche i bedziesz miala synka przy sobie
sergi sliczny suwaczek:-). a wiesz przypomnialas mi... ja jak robilam test w dzien spodzeiewanej@ z testem takim najtanszym(taki paseczek tylko) to jedna krecha mi wyszla....z porannego siusiu... pod wieczor sie wkurzylam ze @ jeszcze nie ma , poszlam do apteki i kupilam drozszy... i byly druga bladzizna...po kilka dniach juz byla widoczna nawet na tych tanich testach
aha robie babeczki z masa mleczko-czekoladowa... poczestowac kogos?
a na obiad frytki i nugetssy z kurczaka

z checia wprosilabym sie na obiadek do ciebie ;)

u mnie serduszko bylo juz w 6tc , ale chyba pewniej poczekac do 7-8tc , no chyba , ze wiesz dokladnie kiedy zaszlas to mozesz sobie dodac mniej wiecej te 21 dni i wtedy isc do gina :)

reklama
co tam kobitki ?;-)

ja ostatnio jak byłam u gina to nagrałam sobie bicie serduszka małego na telefon;-)

Wiolka jeszcze ponad 2 miesiące i mały bedzie z nami ;-)
Jej nie umie się juz doczekać ;-) ;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry