• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mloda - no właśnie z powodu brzucha, boli mnie juz od tygodnia ... pisałam wczesniej :) Lepiej napisz, co tam u Ciebie ? Zakupy juz jakies dla maluszka robiłaś ? Ja nawet w ciązy nie jstem, a ledwo się powstrzymuję, od kupienia czego kolwiek :)

Naga no u mnie dobrze wczoraj bolała mnie głowa ale dzisiaj jest juz lepiej :-)
No mam tam pokupywane body itp ;-)
wózek juz tez ale jeszcze nie mam go w domu :P :-)

palma no właśnie ja sie nie mogłam powtrzymać i kupiłam dziś takie malutkie body:zawstydzona/y: Jak ja mam straszną ochotę przytulić takiego maluszka:tak:

młoda jak się czujesz?

Ewulaa no juz lepiej narazie nie boli mnie brzuch ... MAm nadzieje ze juz nie bedzie boleć :-)
o widze ze za 3 dni nowa praca ?;-) zycze powodzenia ;*
Naga od mojego K.. szef nam odsprzedał bo jego synek ani razu w nim nie jeździł i jego zonie się juz ten wózek znudził :-)

reklama
jejku jak ja tu dawno nie byłam

Wielu z was nie znam, nasze życie toczy się wokół pracy...
ale ostatnio dołączyliśmy do menu badania starania...
jest podejrzenie endometriozy ale pomiędzy wyszła TARCZYCA, gin powiedział, że mam wpierw wyjaśnić sprawę tarczycy a później dopiero ewentualne HSG żebym przypadkiem nie zaszła w ciążę mając tarczycę, o ile by się udało, bo mogły by być problemy
etap tarczycy to poszukiwanie jej podłoża tzn konkretnego schorzenia
wcześniej od mojego kwietniowego wypadku ciągną się neurolog i też było wysokie zagrożenie epilepsją też nieciekawa sprawa w ewentualnej ciąży
ale z pracy pomimo, że fizyczna nie zrezygnowałam i dobrze bo ostatnio zakończono badania i stwierdzono, że choroba ogranicza a nawet usypia się gdy chory jest aktywny fizycznie jak i w każdej innej pracy co mogło by się potwierdzić bo nie było typowego napadu epilepsji odkąd wróciłam do pracy poza małymi epizodami "nieświadomości" z zachowaniem podstawowego funkcjonowania, od grudnia nie biorę leków i jest nieźle:-)

a najlepsze i najważniejsze

MAM PRAWKO I JEŻDŻĘ:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry